Butter Chicken – piletina s maslacem na indijski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti butter chicken – piletinu s maslacem na indijski način. – pileća prsa, maslac, luk, cimet (u prahu), češnjak, đumbir (svježeg), kurkuma, čili papričica (u prahu), bademi, pelati rajčice, koncentrat rajčice, jogurt, korijander, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk, češnjak, bademe i đumbir nasjeckamo, a piletinu narežemo na trakice. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezanu piletinu, posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri povremeno miješajući. ; Nakon 7-8 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, češnjak, đumbir i pržimo na srednje jakoj vatri 3-4 minute, stalno miješajući. ; Zatim dodamo koncetrat rajčice, maslac, kurkumu, čili u prahu, cimet u prahu, sjeckane bademe, ocijeđene pelat rajčice i izgnječimo ih i pirjamo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute vratimo piletinu, promiješamo da se ugrije, ugasimo vatru, ulijemo jogurt, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim korijanderom i poslužimo.
; – Indijski kuhar, Simon Mahli Chalal, prvi je pripremio ovo svjetski poznato jelo u jednoj zalogajnici u gradu Dehliju, a ono je danas poznato širom svijeta. Ukoliko Vas zanima razlog, pogledajte priloženi video.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Butter Chicken – piletina s maslacem na indijski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti butter chicken – piletinu s maslacem na indijski način. – pileća prsa, maslac, luk, cimet (u prahu), češnjak, đumbir (svježeg), kurkuma, čili papričica (u prahu), bademi, rajčice pelati, koncentrat rajčice, jogurt, korijander, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk, češnjak, bademe i đumbir nasjeckamo, a piletinu narežemo na trakice. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezanu piletinu, posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri povremeno miješajući. ; Nakon 7-8 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, češnjak, đumbir i pržimo na srednje jakoj vatri 3-4 minute, stalno miješajući. ; Zatim dodamo koncetrat rajčice, maslac, kurkumu, čili u prahu, cimet u prahu, sjeckane bademe, ocijeđene pelat rajčice i izgnječimo ih i pirjamo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute vratimo piletinu, promiješamo da se ugrije, ugasimo vatru, ulijemo jogurt, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim korijanderom i poslužimo.
; -</div>
Butter Chicken - piletina s maslacem na indijski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti butter chicken - piletinu s maslacem na indijski način.
Indijski kuhar, Simon Mahli Chalal, prvi je pripremio ovo svjetski poznato jelo u jednoj zalogajnici u gradu Dehliju, a ono je danas poznato širom svijeta. Ukoliko Vas zanima razlog, pogledajte priloženi video.
Butter Chicken - piletina s maslacem na indijski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti butter chicken - piletinu s maslacem na indijski način. - pileća prsa, maslac, luk, cimet (u prahu), češnjak, đumbir (svježeg), kurkuma, čili papričica (u prahu), bademi, rajčice pelati, koncentrat rajčice, jogurt, korijander, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk, češnjak, bademe i đumbir nasjeckamo, a piletinu narežemo na trakice. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezanu piletinu, posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri povremeno miješajući. ; Nakon 7-8 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, češnjak, đumbir i pržimo na srednje jakoj vatri 3-4 minute, stalno miješajući. ; Zatim dodamo koncetrat rajčice, maslac, kurkumu, čili u prahu, cimet u prahu, sjeckane bademe, ocijeđene pelat rajčice i izgnječimo ih i pirjamo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute vratimo piletinu, promiješamo da se ugrije, ugasimo vatru, ulijemo jogurt, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim korijanderom i poslužimo.
; -
Luk, češnjak, bademe i đumbir nasjeckamo, a piletinu narežemo na trakice.
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezanu piletinu, posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri povremeno miješajući.
Nakon 7-8 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, češnjak, đumbir i pržimo na srednje jakoj vatri 3-4 minute, stalno miješajući.
Zatim dodamo koncetrat rajčice, maslac, kurkumu, čili u prahu, cimet u prahu, sjeckane bademe, ocijeđene pelat rajčice i izgnječimo ih i pirjamo na srednje jakoj vatri.
Nakon 3-4 minute vratimo piletinu, promiješamo da se ugrije, ugasimo vatru, ulijemo jogurt, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim korijanderom i poslužimo.