POVRATAK U UFC / Jon Jones pobjedom se vratio u UFC, a zatim prozvao Stipu Miočića: 'Ti si najveći teškaš'

Image

Sve je bilo gotovo već u prvoj rundi

5.3.2023.
12:13
VOYO logo

Jon Jones (35) vratio se borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285 osvojivši naslov prvaka teške kategorije, koja je ostala bez prvaka nakon što je Francis Ngannou izašao iz UFC-a. Posebno je značajno to što je Jones došao do ove povratničke pobjede u teškoj kategoriji iako je prije toga 12 godina bio u poluteškoj.

Nema se ni što puno napisati o meču, sve je bilo gotovo vrlo brzo u prvoj rundi, Jones se nije stigao ni oznojiti. Fizički se nametnuo Ganeu, izgledao je kao da je dvostruko jači od njega i odmah ga uzdrmao udarcima, doveo u neugodnu poziciju, a potom i submissionom natjerao na tapkanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe Jones je zahvalio Isusu Kristu i svom timu pa poručio: "Uzbuđen sam, jako dugo radim za ovo. Spremao sam povratak i vjerovao. Želim zahvaliti mojoj obitelji, mojoj zaručnici koja mi je najveća podrška", rekao je Jones pa prozvao Stipu Miočića:

"Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo