O NJEMU SE PROŠLE GODINE U EUROPI NAJVIŠE PRIČALO: / Upoznajte borca koji bi mogao napraviti dar mar u UFC-u

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC je napravio potez koji se očekivao te je u svoje redove doveo borca o kojem se prošle godine najviše pričalo u europskim MMA krugovima, piše borilački portal Fightsite.

11.1.2017.
7:20
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tom Duquesnoy je već sada vjerojatno najuspješniji francuski MMA borac, a sada će imati priliku napraviti još više u najprestižnijoj svjetskoj MMA organizaciji. Ovaj 23-godišnjak drži naslov prvaka u dvije divizije BAMMA promocije, odnosno prvak je u bantamu i perolakoj diviziji.

KRAJNJE NESPORTSKI, ALI MAKSIMALNO UČINKOVITO: Poslao ga u zemlju snova u drugoj sekundi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje vještine brusi u možda najboljem timu na svijetu

No, taj je momak već dulje vremena izvan svoje domovine u kojoj je MMA ilegalan, nego svoje vještine brusi u možda najboljem timu na svijetu, Jackson-Winkeljohn MMA u Albuquerqueu u New Mexicu.

Fightsite ističe i kako je Duquesnoy vlasnik skora 14-1, a jedini mu poraz dolazi od Makwana Amirkhanija, borca poznatog po nadimku "Mr. Finland" koji također uspješno gradi UFC karijere te je slavio u sva tri dosadašnja nastupa u promocija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan borac

Taj Tomov poraz dolazi još iz 2013. godine, nakon čega je ostvario deset trijumfa u nizu. Ono što posebno oduševljava kod ovog momka je činjenica kako je riječ o kompletnom borcu, koji svoje protivnike završava na razne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je kako će Duquesnoy u UFC debitirati na eventu planiranom za 15. travnja, no još uvijek se ne zna tko bi mu mogao biti protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo