NBA / Bogdanović ponovno odličan u još jednom porazu Detroita

Image

Detroit je jedna od najlošijih momčadi lige.

12.11.2022.
12:32
VOYO logo

Dobra predstava hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića nije bila dovoljna Detroitu koji je u noći s petka na subotu poražen u Madison Square Gardenu od New Yorka 112-121.

Bogdanović je vukao koliko je mogao, ali njegovih 25 poena nije bilo dovoljno kako bi se izbjegao deseti poraz Detroita u sezoni. S omjerom 3-10 Pistonsi su na dnu ljestvice Istočne konferencije koliko ima i Charlotte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York je na poluvremenu imao deset poena prednosti, a u nastavku je održavao razliku bez velike šanse da gosti okrenu rezultat. Bogdanović je bio prvi strijelac svoje momčadi, a osim 25 poena za 34 minute na parketu hrvatski reprezentativac je tome dodao pet skokova, tri asistencije i dvije izgubljene lopte. Imao je dobar šut iz igre od 9-15 uz 7-7 s linije slobodnih bacanja, ali i svih pet promašaja za tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju pratnju Bogdanović je imao u čovjeku s klupe, Alecu Burksu, koji je ubacio 17 poena te Isiahu Stewartu koji je ubacio 13 poena uz osam skokova. U pobjedničkoj momčadi RJ Barrett je zabio 30 koševa uz po pet skokova i asistencija, dok je Jalen Brunson dodao 26 uz sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike