Zvijezdu sustižu grijesi prošlosti: 'Pogriješio sam'

Jedan od najboljih igrača Bayern Munchena Arjen Robben kazao je kako ga suci i dalje kažnjavaju zbog simulacije protiv Meksika na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

29.9.2014.
6:59
VOYO logo

Ovog sjajnog nizozemskog igrača prati loša reputacija igrača kome nije strano da na najrazličitije načine odglumi prekršaj, samo kako bi izborio prekid ili jedanaesterac za svoju momčad.

U srazu njegove Nizozemske i Meksika u Brazilu upravo je tako reagirao. Sudac je nasjeo na njegovu glumu i svirao jedanaesterac, iz kojeg su Nizozemci prošli u četvrtfinale SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robben je poslije utakmice tvrdio kako je zaista bio fauliran za najstrožu kaznu, ali je i priznao da je simulirao nekoliko puta u prvom poluvremenu. S druge strane, izbornik Meksika Herrera kazao je kako je Robben u više navrata simulirao, naglasivši kako je i imao žuti karton.

//www.youtube.com/embed/98ILJLAxEVs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srazu protiv Koelna mu sudac nije dosudio jedanaesterac.

"Pogriješio sam na SP-u, što sam kasnije i sam priznao. Međutim, suci me, očito, i dalje kažnjavaju zbog toga. Zaslužio sam jedanaesterac protiv Koelna, ali, naravno, sudac ga nije htio svirati", kazao je Robben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo