Bravo! Ivica Kostelić najavio povijesno zlato za Hrvatsku!

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim u utorak su propustili trening spusta za superkombinaciju, ali zato su u srijedu naši najbolji skijaši bili fantastični.

12.2.2014.
10:28
VOYO logo

Kostelić je s vremenom 1:17.59 osvojio 11. mjesto, dok je Natko bio sporiji šest stotinki od Ivice te je završio kao 13. S obzirom da je Kostelić imao samo 53 stotinki zaostatka za vodećim, s pravom se u petak možemo nadati prvoj zlatnoj olimpijskoj medalji za hrvatsko muško skijanje.

Na treningu su u srijedu sudjelovala 44 skijaša, a najbrži je bio Austrijanac Otmar Striedinger s vremenom 1:17.06. Talijan Peter Fill s deset stotinki zaostatka bio je drugi, a Norvežanin Kjetil Jansrud treći, sa 14 stotinki sporijim vremenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superkombinacija skijaša na rasporedu je u petak (spust u 8 sati), kao i prilika za hrvatsku prvu i povijesnu zlatnu medalju u muškoj konkurenciji. Podsjetimo, Janica Kostelić je s četirima zlatnim medaljama i dvjema srebrnim najuspješnija alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara. Ivica je, pak, na Olimpijskim igrama dosad osvojio tri srebra, dva upravo u kombinaciji i superkombinaciji, a zlato bi mu dosad uvijek izmaknulo za 'milimetar'.

Vrijeme je...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo