KAUBOJI IDU PO OLIMPIJSKE IGRE: / Prijenosi napetih utakmica na Doma TV-u

Image
Foto: AFP, MARWAN NAAMANI
29.3.2016.
11:53
AFP, MARWAN NAAMANI
VOYO logo

Na rukometnom kvalifikacijskom turniru za OI u Riu snage će odmjeriti četiri rukometne reprezentacije u šest utakmica, a prijenose uživo donosi kanal Doma TV.

KAUBOJI

8. travnja obožavatelji rukometa moći će od 18 sati pratiti live prijenos utakmice između rukometne prezentacije Norveške i Bahreina, dok u 20:30 sati slijedi domaća sportska poslastica gdje će hrvatski rukometaši odmjeriti snage s Danskom, domaćinom ovog kvalifikacijskog turnira. Sljedeći dan, slijedi nova napeta utakmica između Hrvatske i Bahreina dok poslije njih prolaz na OI u Riu traže Danska i Norveška. Doma TV omogućit će gledateljima ponovno jedinstveno televizijsko iskustvo, 10. travnja, Hrvatska će se boriti za pobjedu protiv Norveške, a rukometne momčadi Bahreina i Danske, susrest će se u 20:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dočaravnje atmosfere

Uz live prijenos atraktivnih utakmica, Doma TV omogućuje gledateljima i zanimljiv sadržaj koji će vjerno dočarati atmosferu u Danskoj. Saša Lugonjić, sportski urednik i novinar koji već više od 12 godina na Novoj TV donosi najvažnije vijesti sa sportskih događanja, naći će se u ulozi komentatora svih šest utakmica, a njegova stručnost i strast prema sportu uz gosta sukomentatora, bit će glavni aduti za sve gledatelje ovog uzbudljivog turnira koji slijedi.

Uz sukomentatora, legendu hrvatskog i svjetskog rukometa, zanimljive intervjue s igračima i stručnjacima rukometnog stožera donosi sportski reporter, urednik i novinar Stipe Sladoljev, koji će pratiti sve napete trenutke i pripreme uoči utakmica Hrvatske i drugih reprezentacija. Stipe Sladoljev uz Sašu Lugonjića, važna je karika sportske redakcije Nove TV, a njegova javljanja iz Danske uz zanimljive sugovornike, gledatelji će moći pratiti i u sportskim minutama Dnevnika Nove TV te na Doma TV-u. Borba za pobjedu, najveća iskušenja rukometnih momčadi uoči napetih utakmica i duh zajedništva i navijanja, samo su neki od aduta koje ovaj specijalizirani kanal priprema za svoje gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo