offline 7324751

 • 7324751

 • Tinktura

  URL: trosjed.net.hr/7324751

  Na tržištu je danas jako malo prirodnih kozmetičkih proizvoda koji uistinu pomažu, stoga su ljudi skloni zbog ljepote uzimati razne kemijske kozmetičke proizvode, svjesni toga da su isti nezdravi, odnosno štetni za njihovo zdravlje.

  Upravo iz tog razloga postoji Tinktura d.o.o. koja se svojom linijom proizvodima prometnula u jednog od vodećih proizvođača prirodne kozmetike, ali i raznih zdravstvenih pripravaka na biljnoj bazi koji dokazano pomažu u suzbijanju raznih zdravstvenih tegoba, kao što su reuma, urinarna infekcija, astma, depresija, glavobolja, nesanica, visoki tlak, hemeroidi, otekline, upala vena, alergije, želučane tegobe i mnoge druge.

  Tinktura proizvodi su 100% prirodni dodaci prehrani bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa, čiju kvalitetu garantira HACCP sustav kontrole kvalitete i ISO certifikati, koji potvrđuju da je zdravlje osnovni prioritet tvrtke Tinktura d.o.o. i njihovih djelatnika.

  U svojoj ponudi Tinktura ima sve što vam je potrebno, počevši od kozmetike, kozmetika za lice, kozmetika za tijelo, šampon za kosu, pa sve do ljekovitih proizvoda, prirodni čajevi, te Tinkture od raznog bilja.

  Najistaknutiji proizvodi u ponudi su upravo Tinkture koje su visoko učinkovite kod raznih bolesti. Tako je primjerice Tinktura od koprive izrazito dobra za kosu, odnosno sprječavan opadanje kose, Tinktura od klinčića, cimeta, crnog oraha i pelina prije svega služi za čišćenje organizma, Tinktura od imele jača imunitet, dok tinktura od gospine trave pomaže u borbi sa nesanicom i depresijom.

  Tinktura linija proizvoda nije testirana na životinjama, a za razvoj se koristi isključivo znanje o zdravoj prehrani i djelovanju biljaka na zdravlje.
  Stoga ukoliko imate neki zdravstveni problem ili samo želite izgledati ljepše, posjetite Tinktura webshop i odaberite posebne prirodne Tinktura proizvode, jedinstvene na tržištu.

  ime:
  Prirodna Kozmetika
  spol:
  muško
  status:
  komplicirano
  ovdje zbog:
  umrežavanja
adresa:
Malešnica 5/1, 10000 Zagreb
web:
http://tinktura.com/