offline 7326407

 • 7326407

 • Galerija umjetnina A.L.M

  URL: trosjed.net.hr/7326407

  Galerija A.L.M. je galerija umjetničkih dijela koja se bavi promocijom i prodajom umjetničkih djela hrvatskih i inozemnih umjetnika. Galerija posluje već 26 godina, te je smještena u Zagrebu. U prostorima galerije, tokom vremena održane su stotine pojedinačnih i skupnih izložbi umjetnina. Poznata galerija je sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama u zemlji i inozemstvu.
  Najbolji način za dekoraciju vašeg doma je upravo umjetnička slika u koji je umjetnik tokom njenog stvaranja na platno prenio vlastita osjećanja. Upravo takve slike će odjekivati vašim domom i pružiti mu osobnost.
  U galeriji možete pronaći dijela raznih umjetnika: Andrašić Ivan, Babić Dubravka, Cinotti Marc Antonio, Dragija Milan, Elenović Alan, Futur Jadranka, Generalić Ivan, Janda Jozo, Lesar Željko, Mihoković Boris i dr..
  U galeriji možete pronaći umjetnine raznih slikarskih tehnika: akril, akvarel, bakropis, giclee, grafika, grafika akvarel, kolaž, kombinirana tehnika, olovka, pastel, tempera, tuš, ulje na dasci, ulje na papiru, ulje na platnu i ulje na staklu.
  Ukoliko ste zainteresirani za kupnju umjetničke slike dostupni su vam katalozi i cjenici umjetnina gdje možete pregledati sve informacije o umjetninama.
  U izložbeno prodajnom salonu osim umjetničkih slika nudimo i razne okvire za slike.

  ime:
  A.L.M Umjetnine
  spol:
  muško
  status:
  slobodan
  ovdje zbog:
  umrežavanja
  rođendan:
  24. ožujak 1985.
mobitel:
00385916177651
adresa:
Savska cesta 98, 10000 Zagreb
web:
http://alm.hr/