offline 7336601

 • 7336601

 • Online osobni trener

  URL: trosjed.net.hr/7336601

  Budi Fit nudi nekoliko glavnih usluga, a to su treninzi, online osobni trener, edukacije i savjetovanje o prehrani.

  Budi Fit s Mihićima je koncept fitnesa koji se temelji na promicanju zdravog načina života koji prije svega uključuje tjelovježbu, te pravilnu i uravnoteženu prehranu, kojim ćete postići mnogobrojne pozitivne promjene kao što je smanjenje stresa, podizanje energije, osjećaj samopouzdanja i izdržljivosti kroz učinkovite treninge i prehranu.

  Online osobni trener prije svega obuhvaća stručan plan i program treninga, te online plan prehrane.

  Online coaching je jako popularan, posebice kod onih koji nemaju vremena za odlazak u fitness centre, a Budi Fit online trening omogućiti će vam jednako kvalitetan trening u vlastitom domu, te stručan program prehrane kako bi poboljšali svoje prehrambene navike.

  Kada je riječ o treninzima, na vama je da odaberete da li želite trenirati u grupi ili individualno.

  Grupni treninzi uključuju dva osnovna trening programa, BurnItOut i Hard Body. BurnItOut trening program koristan je prije svega za rješavanje stresa, odnosno očuvanju zdravlja, a namijenjen je početnicima i rekreativcima koji žele učinkovit trening budući da od svakodnevnih obaveza nemaju puno vremena za nešto više.
  Hard Body program treninga grupni je program vježbanja, a napravljen je za potrebe iskusnijih vježbača. Hard Body programom dobiti ćete na snazi i kondiciji, ali njime ćete i izgubiti višak kilograma, te dobiti mišićnu masu.

  Ako se odlučite za individualni trening uz osobnog trenera dobiti ćete vrhunskog stručnjaka za tjelovježbu koji će prilagoditi trening program isključivo vama i vašim potrebama.

  Individualni treninzi preporučuju se osobama koje ne znaju kako krenuti sa vježbanjem ili trebaju pomoć kako pravilno izvoditi vježbe.
  Također, individualni treninzi namijenjeni su ljudima koji imaju zdravstvene probleme, koji imaju malo vremena za trening ili im nedostaje samodiscipline.
  Budi Fit tim redovito organizira edukacije o vježbanju, ali i edukacije o prehrani po prihvatljivim cijenama, gdje možete naučiti mnogo toga o zdravoj prehrani, o pravilnoj prehrani te kako ostati fit bez velikih dijeta, odnosno kojom hranom zdravo mršavjeti.

  Na Budi Fit internetskim stranicama možete pronaći i mnoge zdrave recepte za zdravi doručak, ručak, međuobrok, večere sa malo kalorija, pa čak i zdrave niskokalorične deserte, te ostalu fitness prehranu.

  Tu je i fitness blog u kojem možete pronaći savjete kako se motivirati i ostati motiviran, bavljenje tjelesnim aktivnostima, ali i savjete o prehrani i treniranju.

  ime:
  Budi Fit
  ovdje zbog:
  prijateljstva
  rođendan:
  16. ožujak 1978.
e-mail:
budifitsmihicima@gmail.com
mobitel:
098 656 386
adresa:
Ljudevita Gaja 22, 33 000 Virovitica
web:
http://budi-fit.hr/