offline 7337627

 • 7337627

 • Trgovina starina i antikviteta

  URL: trosjed.net.hr/7337627

  Zalagaonica Savski most bavi se kupnjom i prodajom starina i antikviteta, ko što je prodaja starog oružja, prodaja vojnih obilježja, prodaja nakita i satova, otkup zlata i srebra...

  U web trgovini Zalagaonice pronaći ćete isključivo predmete provjerene autentičnosti i podrijetla.

  Zalagaonicu „Savski most“ najviše posjećuju kolekcionari, budući de se radi prije svega o prodaji kolekcionarskih predmeta, počevši od prodaje zlatnika, numizmatike, pa sve do prodaje starog oružja, kao što su bajonete, sablje, vojni bodeži, mačevi i drugo.

  U zalagaonici možete pronaći i druge vrijedne starine po povoljnim cijenama, prije svega vojna obilježja, stare olovke i nalipera, stari nakit i satove, te investicijski zlato.

  Također, zalog i otkup starih kovanica i ostalih kolekcionarskih predmeta također je bitna djelatnost kojom se ova Zalagaonica bavi, a dolaskom u Zalagaonicu „Savski Most“ možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju moguću cijenu za vaš kolekcionarski predmet.

  Prilikom zaloga, Zalagaonica privremeno otkupljuje predmet koji u dogovoreni rok možete otkupiti. Tako čuvate vaše dragocjenosti, a istovremeno osiguravate potreban novac.

  ime:
  Zalagaonica Savski most
  spol:
  muško
  status:
  slobodan
  ovdje zbog:
  prijateljstva
  rođendan:
  17. srpanj 1988.
e-mail:
info@otkupzlata.hr
mobitel:
091 548 61 64
adresa:
Savska 200a, 10000 Zagreb, Hrvatska, Zagreb
web:
http://zalagaonica-sm.com/