offline 7337713

 • 7337713

 • MAR-MAL

  URL: trosjed.net.hr/7337713

  MAR-MAL obrt za dizajn, izradu i marketing web stranica sa sjedištem u Bjelovaru pruža potpuno individualan pristup klijentima, što uključuje dizajn web stranice prama njihovim željama, te koriste moderne trendove i znanja stečena kroz dugogodišnji rad za samu izradu web stranica kako bi vam poboljšali poslovanje i prodaju, prije svega kroz SEO optimizaciju za postizanje bolje pozicije u tražilicama.

  U svrhu što boljeg uspjeha klijenata na tržištu MAR-MAL svoje web stranice u potpunosti prilagođava željama i potrebama korisnika, što znači da prilikom izrade ne koriste gotove predloške ili teme, kao ni tuđe ideje, već u suradnji sa korisnicima ili samostalno dolaze do idealnog rješenja za dizajn web stranice.

  Programiranje web stranice počinje nakon što je korisnik u zadovoljan dizajnom, a za izradu se koriste moderne web tehnologije, što rezultira brzim i kvalitetnim web stranicama.

  Tijekom izrade web stranice velika pažnja posvećuje se i CMS sistemu, kako bi uređenje web stranice korisnicima bilo što lakše.
  Izrada internetske trgovine, odnosno web shopa glavna je usluga kojom se MAR-MAL bavi. Pomoću web trgovine brzo i kvalitetno način prezentirati, a potom i prodati svoj proizvod bilo kome u svijetu. Karakteristike MAR-MAL internetskih trgovina su prije svega jedinstven i inovativan dizajn, sigurna kupovina i još mnogo toga.

  MAR-MAL je tu za vas ukoliko vam je potreban i vizualni identitet, ukoliko tek pokrećete tvrtku, udrugu ili obrt, a uključuje izradu logotipa, knjige grafičkih standarda, posjetnice, ali i ostale usluge vezane za grafički dizajn.

  MAR-MAL bavi se i internetskim marketingom, odnosno SEO optimizacijom web stranica, što je dio kojemu prilikom izrade web stranica ili web trgovina posvećuju posebnu pažnju kako bi vašu stranicu otvorilo što više korisnika, budući da je SEO optimizacija najkvalitetniji i najisplativiji način internetskog oglašavanja.

  ime:
  Web Design
  spol:
  žensko
  status:
  slobodan
  ovdje zbog:
  prijateljstva
  rođendan:
  16. ožujak 1987.
e-mail:
web.marmal@gmail.com
adresa:
I. V. Trnskog 8d, Bjelovar
web:
http://mar-mal.hr/