7337911
  • 7337911

  • pogledaj profil

Pajcek - najbolja domaća hrana

Volite fino jesti? Pogotovo domaće? A kaj ako nemate nikog na selu i pojma nemate di nabaviti baš pravo domaće? Na Pajcek.hr možete naći ama baš sve od domaće hrane :) Svrha portala je povezivanje kupaca sa domaćim proizvođačima hrane tj. obiteljskim poloprivrednim gospodarstvima (OPG). Na Pajceku se OPG-ovi mogu reklamirati potpuno besplatno, a imaju opciju dodatno istaknuti svoje oglase.

Isto tako imate i mogućnost isticanja i više od jedne lokacije. Za gurmane koji traže finu domaću hranu Pajcek.hr nudi super jednostavan način za pretragu OPG-ova bez potrebe za ikakvom registracijom. Ponuda OPG-ova se može pregledati po kategorijama, nakon čega jednostavno kontaktirate proizvođača i ako ima ono što vam je potrebno dogovorite se oko kupovine.

Možda se nalazite na godišnjem odmoru i želite probati domaći sir, maslinovo ulje, slanu ribu, domaći pršut ili med? Pajcek.hr vam omogućava da pregledate sve OPG-ove blizu vaše trenutne lokacije jednim jedinim klikom.

Nakon što se opskrbite hranom možda vam padne napamet kakva luda ideja, pa se uvijek možete obratiti dečkima iz NymphByte-a da vam pomognu izraditi web stranicu, B2B portal ili nešto drugo :)

9.11.2017. 20:50
Pajcek - najbolja domaća hrana
7337911
9.11.2017. 20:50