offline 7337955

 • 7337955

 • Sve za slastice

  URL: trosjed.net.hr/7337955

  Prodaja proizvoda za dekoriranje torti, kolača i ostalih slastica, te prodaja ukrasa za torte i kolače glavne su djelatnosti trgovine Slatka Ideja u kojoj možete pronaći sve za slastice.
  Neki od proizvoda za dekoriranje slastica, ali i samu izradu torti koje treba izdvojiti svakako su jestive boje, odnosno boja za kolače, jestive pokrivke, te šećerne mase.

  Boje za kolače u trgovini Slatka Ideja možete pronaći u raznim oblicima, kao boja u prahu, tekuće boje, boje u gelu, boje u spreju ili jestive šljokice.
  U ponudi usluga tiska na šećerni papir ili usluga tiska wafer papira možete naručiti personaliziranu pokrivku za tortu ili kolač.

  Popularna torta od pelena također je u ponudi, a možete je kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni.

  Uz sve to, tu su još i razni pribori i oprema za izradu slastica, stalci za torte i kolače, kutije za kolače, ali i ukrasne boce raznih oblika.
  Slatka Ideja ima i program za vjenčanja u kojem možete pronaći razne ukrase za torte, kao što su figure mladenaca, a tu je i party program, namijenjen prije svega za dječje proslave rođendana.

  Izrada čipke za dekoraciju torti i kolača, izrada cake popsa, ukrašavanje muffina još su neke od slatkih usluga koje nudi Slatka Ideja.

  Trgovina slastica Slatka Ideja smještena je u Bjelovaru, a pribor, opremu i sastojke za izradu slastica možete naručiti putem web trgovine Slatka Ideja.

  ime:
  Slatka Ideja
  spol:
  muško
  status:
  slobodan
  ovdje zbog:
  umrežavanja
  rođendan:
  17. ožujak 1980.
e-mail:
info@slatkaideja.hr
mobitel:
+385 43 637 700
adresa:
Trg hrvatskih branitelja 22, Bjelovar
web:
http://slatkaideja.hr/