offline 7342918

 • 7342918

 • RO TERMO

  URL: trosjed.net.hr/7342918

  Tvrtka RO-TERMO d.o.o. specijalizirana je za prodaju, montaži i servis rashladnih sistema.

  RO TERM sistemi klimatizacije najkvalitetniji su na tržištu, a svoj klima uređaj možete birati između vrhunskih proizvođača, od kojih prije svega treba izdvojiti Daikin, Midea i Toshiba klima uređaje, koje karakterizira visoka energetska učinkovitost, pouzdanost i dugotrajnost.

  Također, tu su i sistemi grijanja za stanove, kuće i poslovne prostore, kao i geotermalni sistemi grijanja. Prije svega treba izdvojiti nove metode grijanja, kao što je grijanje na palete, nove generacije centralnog grijanja, grijanje na geotermalnu energiju...

  Montaža i servis klima uređaja tvtke RO-TERM obavlja se na najkvalitetniji mogući način, sa kvalitetnim originalnim dijelovima, te sigurno punjenje klima uređaja.

  RO TERM se dugi niz godina bavi i sistemima automatike, odnosno automatskim upravljanjem hlađenjem i grijanjem...

  RO TERM ovlašteni je Daikin partner, svjetski lider za dizalice topline, ventilaciju i klimatizaciju, koji pruža potpuna rješenja za grijanje i hlađenje za kućne, komercijalne i industrijske primjene.

  Uz Daikin, tvrtka RO-TERM d.o.o. ovlašteni je zastupnik još mnogih svjetski poznatih tvrtki za klimatizacijske sustave kao što su Carel, Zilmet, Ecoforest...

  ime:
  Rashladna Oprema
  spol:
  muško
  status:
  slobodan
  ovdje zbog:
  umrežavanja
  rođendan:
  17. travanj 1984.
e-mail:
info@ro-termo.hr
adresa:
Ljudevita Gaja 13, Velika Gorica
web:
http://ro-termo.hr/