offline Camp Rehut

Camp Rehut Mobilne kućice, Glamping i obiteljski odmor u kampu
 • Camp Rehut

 • Camp Rehut Mobilne kućice, Glamping i obiteljski odmor u kampu

  URL: trosjed.net.hr/camp_rehut

  Lifestyle Kamp Rehut, obiteljski kamp koji je smješten u gradu Murteru plaža Slanica na otoku Murteru.
  Camp Rehut nudi parcele za šatore, kao i smještaj u mobilnim kućicama koje se nalaze u prekrasnom okruženju prirode i mediteranskih biljaka.
  Prekrasno dizajnirane i opremljene mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su glamping - glamurozno kampiranje u svakom smislu.
  Kamp na raspolaganju ima smještaj u mobilnim kućicama raznih veličina i kapaciteta a ispred mobilne kućice su prostrane natkrivene terase.

  ime:
  Kamp Rehut
  ovdje zbog:
  umrežavanja
aktivnosti:
Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, 'glampingom' - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.

Svakoj se kućici prilazi putem popločenih stazica i stubišta kojima vas prate voćke i ljekovito i mirisno bilje. Ispred kućica su prostrane natkrivene terase, izrađene od prirodnog drveta, namještene tako da se na njima može blagovati, ili opušteno čitati knjiga ležeći u hladu. Od ranoga jutra pa sve do zalaska sunca sa svake terase pruža se prelijep pogled na okolinu, bilo na okolna gorja ili na more, ali uvijek na autohtonu murtersku prirodu, i pitomu i divlju u isto vrijeme.
linkovi:
http://camprehut.com/mobilne-kucice/
http://camprehut.com/kamping/
http://camprehut.com/mobilne-kucice/hrvatska/opce-informacije
http://camprehut.com/sadrzaji-usluge/
http://camprehut.com/okruzenje/
http://camprehut.com/otok-murter/
adresa:
Turistička ulica 1a, Murter
web:
http://camprehut.com/