offline kvart23

kapuljaca preko kape...
 • kvart23

 • kvart23

  URL: trosjed.net.hr/kvart23

  roden san u radnickoj obitelji,bio san sportas,zapustio san skolu,sjebo prvu ljubav,na ulici se tuko,dobar decko a vuko,ali zuto nikad vuko..svi smo bili jedno i nije bilo lako...(jedno brate)....nisam savrsen i mene kompleksi muce ali ih ne nabijam nikom vec ih ostavin kod kuce,zivot je tezak ,kada zagusti sine suocin se s strahom,oprastam budalama to ne znaci da san jadan..vidio san rat... ljevom depu brasno u desnom riza isproba san sve proizvode crvenog kriza,ne sramin seeee....sirotinje,ulica mi znanje dala i u skolu me slala ,gledo san s distance kad je sranje to nije salaaaa brate...,ne cinkan mamici ko radi s bjelim prahom,stvari rjesavam rjecima ljude ne udaram sakom....ulica mi znanje dalaa....ljbav ,sreca , mrznja i boll..... ......... ...kazu eno ga onaj reper sto sere,to je ta omladina na drogama,takvi smo zbog vas stekam se za kvas,zivin ko pas i boli ih kurac za nas....nosim kapuljacu preko kape...i kazem dosta jeeee-mene je sram-jer ostajes sammmmmmm.............znam?....srokam svoju stvar-moj mikrofon moje ogledalo i to je to i gotovo...... samo verbalno tada je u meni nesto puklo da srokam svoju stvar....idalje tu san u snu rjecima pucan -uvjek i zauvjek ukljuci mikrofon da kazem svoje...,,++++,.,++to je to...pad sistema+++++++++gotovo

  ime:
  viktor rosca
  status:
  komplicirano
  ovdje zbog:
  umrežavanja
  rođendan:
  14. veljača 1985.
grupe:
Kick Boxing, Mike_Tyson
interesi:
vojna izobrazba-oficir vojni..
aktivnosti:
ono sto nije za djecu,mikrofon moje ogledalo....
knjige:
bravo two zero..
heroji:
onaj koji dode prvi i zadnji odlazi to je .to. posljednji prezivjeli je osta-heroj....
filmovi:
++gladijator++
glazba:
hip-hop...hip-hop..U SRCU JA NOSIN...
tv emisije:
off
izreke:
+++++++++WHO DARES WINS++++++++++
linkovi:
ovo je balkanska spika...aleeeee...-...ukljuci mikrofon pa da cujes prave klosareeee.....
adresa:
dalmatinac-dalmos
 • 6665200 26.7.2010. 21:42 

  hello.....(meetingmami55@hotmail.com)

  Moje ime je miss Mami i ja pročitao tvoj profil danas na trosjed.net.hr i ja se odlučite kao jedini kojega ja mogu povjeriti moje srce na koliko ljubav je zabrinutost stvaranje siguran sam donijeti zadovoljstvo na svoj vrata korak.

  Ako ste zainteresirani za mene i želite znati više o meni, a za prikaz moje lijepe slike, možete nazvati ili poslati mi e-mail putem (meetingmami55@hotmail.com)

  draga moja želim da shvatite da dobi, rase, boje kože, udaljenost i religije nije važan, ali ono što je važno je čista i iskrena love.hoping to čuti od vas što je prije moguće.
  Hvala Vam.
  Mami


     
 • 6665200
 • freek-y 24.4.2009. 23:49 

  koji si ti kurac tu?!

     
 • freek-y
 • ..Kali.. 1.4.2009. 07:14 

  ko si ti i zasto vrijedas moje frendove na mojoj ploci...
  to nedozvoljavam..

     
 • ..Kali..
 • ->borkan<- 31.3.2009. 10:38 

  :)
  koi pa si ti??

     
 • -&gt;borkan&lt;-
 • demijan 28.3.2009. 00:03 

  na trosjedu je zabranjeno postavljati fotografije oružja

     
 • demijan