offline seriousdeal

 • seriousdeal

 • somskorpio

  URL: trosjed.net.hr/seriousdeal

  Još ovo malo života ne želim provesti u papučama pred TV, jer ga i ne gledam. Volim istraživati, putovati, družiti se. Krevet me zanima ukoliko ga imam s kim svrsishodno dijeliti!
  Muški mlađi od 40 godina i ženske mlađe od 18 godina molim da me obilaze.

  spol:
  muško
  status:
  u vezi
  ovdje zbog:
  veze, prijateljstva, umrežavanja, kontakata
grupe:
perverzan(na) sam i?, Zašt ne !! (guy/guy), diskretno druzenje zagreb, gay ili bi-zagreb, svi mi koji se volimo seksat, svi koji su uzivali u pozi 69 :), zločkica i zločko :) ^^, ozenjeni muskarci i udane gospođe željni zabave, ja sam za to da se nađemo !a ti?, svi koji vole s guza, Vidiš onu zvijezdu? - Vidim.- Eh, dosta romantike. Skini gaće, Ljubitelji BDSM igrica, Udate žene za oženjene muškarce, Swingeri, Gay i Bi, ...................ZA ONE KOJI SE VOLE LJUBIT,ŽVALIT,BARIT..........., avature ili veze, Za sve koji nezele odustat od svojih snova, cure koje zele starije decke::)), dečki za dečke(gay and bi), TRANSEKSUALNE OSOBE, GAY & BI
interesi:
Cijeli život samo punim ženske rupice. U drugoj polovini života poželio sam da i mene netko ispuni. Igrice sa elementima BDSM, fetish, pomagala, zašto ne! Dapače čim više tim bolje.
aktivnosti:
Razbijam dosadu tražeći istomišljenicu ili istomišljenika koji želi istraživati i probati sve što ljudska mašta u beskraju sexa može zamisliti.
e-mail:
somskorpio@hotmail.com
adresa:
zagreb okolica