Drustvena mreža Sitetalk !!

Drustvena mreža Sitetalk !!
           

Pozivam te da mi se pridružiš u najboljoj globalnoj mreži, koja tek dolazi do nas! U ovom tjednu su već moguće FREE odnosno besplatne predregistracije, koje će ti omogućivati i lijepe zarade kada pozoveš svoje prijatelje u ovu novu zajednicu zvanu SITETALK.Kompanija koja je ovu ideju dala na tržište zove se UNAICO Ltd., a vlasnici su skupina milijardera sa sjedištima u Hong Kongu, Singapuru, Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Projekt se pripremao godinu i pol dana a predstavlja revolucionarna novost na svjetskom tržištu! Tu se udružuju sve pogodnosti globalnih mreža kao što su FACEBOOK, TWITTER, NETLOG, MY SPACE...., te ujedno nudi mnoge sadržaje za zabavu, edukaciju, online shopping na eBay-u, putovanja, poslovne mogućnosti i... najvažnije – zaradu!Zašto?

Kompanija je ustanovila da se na oglašavanju na internetu okreću enormne svote novca. Zato se odlučila, da će kao prva u svijetu za širenje svoje globalne mreže nagrađivati nas - ljude koji te mreže i gradimo odnosno širimo a zna se i koristimo - do danas BESPLATNO, a od sutra nadalje biti ćemo PLAĆENI za to!!!Vjerujem, da bi sada u vrijeme recesije svakome od nas dobro došlo nekoliko dodatnih EURA. Ako malo poznajete brojke, znate da Facebook ima preko 300 milijuna aktivnih članova, i da firme na toj strani oglašavaju i zato plaćaju enormne svote novca - jer samo tako imaju pristup do baze članova mreža, kojima nude svoje usluge i proizvode. Možete samo zamisliti kakve svote se plaćaju Facebooku za oglašavanje na njihovoj strani, a da vi nemate ništa od toga!SITETALK će biti prva globalna mreža na svijetu, koja će veliki dio tog novca vraćati nama kao članovima ove zajednice.

Zato te upućujem da pogledaš prilog i da se što prije registriraš na ovaj link:
http://www.sitetalk.com/balkanjb

Kad se ti otvori stranica za upis novog free membera odnosno člana upišeš pod rubriku REFERRER moj user name: balkanjb (user name piši malim slovima - isto važi i za tvoj usere name, kad ga odabereš).(u slučaju, da ovaj mail pošalješ dalje, obavezno promijeni moj user name: balkanjb i upiši svoj user name, jer ću inače ja biti osobni sponzor tvojim prijateljima, što nije moj interes, jer želim, da i ti dobiješ dio od dobiti, koji će se stvarati i isplaćivati svakog tjedna!!!!Kad sve ispuniš i prijaviš se u zajednicu UNAICO dobiti ćeš na svoj e-mail pozdravno pismo sa strane firme UNAICO i link preko kojeg ćeš se logirati-prijaviti na svoju novu stranicu. Desno gore vidjeti ćeš LOGIN tipku, preko koje se registriraš u svoj virtualni ured i preko kojeg ćeš imati potpuni pregled uvećavanja tvoje zajednice.

Naravno moraš još ispuniti rubriku PERSONAL DETAILS (osobni podaci), gdje upišeš svoju adresu i GSM broj, a na kraju još potvrdiš uvjete sudjelovanja.

Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju!

tip: za zabavu
osnivač: 6885299
privatnost: otvorena
web: www.sitetalk.com/slapovikrke
URL: trosjed.net.hr/drustvena_mreza_sitetalk_
  • 6220658 10.8.2011. 21:02 

    to mi se svidja sa se zaradi neka pinkica

       
  • 6220658