• smotanka
  • smotanka 8.4.2012. 13:41

kad me uhvati depra, kad sam sva nikakva, bezvoljna

baš sam danas takva, a vi?

• hebivjetar
  • hebivjetar 8.4.2012. 16:35

Odi na masazu! ;)

• smotanka
  • smotanka 9.4.2012. 13:51

haha
    od toliko članova nitko nije u depri
    bit će da je zanimljivo na pp-ima

• WučkO
  • WučkO 9.4.2012. 18:51

ma daj, pa život je kratak da bi bili u depri

• besplatnifilmovi
  • besplatnifilmovi 16.4.2012. 16:47

-Gospodine Isuse, mogu Te nešto pitati?

*Pitaj, dušo.

-Zašto si izabrao baš mene, od toliko dobrih i boljih ljudi?

* koliko je netko dobar i bolji to znam samo JA, jer vi to drugačije mjerite.

Izabrao sam te zbog tvojeg dobrog srca i svih onih patnji koje si trpjela od

Djtinstva za druge i zbog drugih. Tvoje je srce toliko puno rana da nije

Više bilo mjesta ni za jednu. I zato sam te uzeo pod zaštitu, da izlječim te

Rane.

-Isuse, Ti kažeš da da se ništa ne događa bez Tvoje volje, znači da si ti želio

Da ja toliko trpim?

*Da, dijete , jer samo trpljenjem mogu dovesti te k sebi .

-Isuse, pa tako možeš sve duše?

* Ne mogu jer neke duše imaju jako tvrdo srce. Primjer, oni koji stalno

Kukaju da je njima najteže u životu, koje su uzdignute iznad svih drugih,

Koje ništa neće učiniti za druge, one koje misle ja sam veći, pametniji, bolji

Ljepši.Takvu dušu je teško oblikovati jer nema ljubavi u njoj, a bez ljubavi

Čak ni JA nemogu djelovati , tu je onda na dijelu zlo. Nemoj se toliko

Žalostiti, neće svi propasti, obavljaj svoj posao u miru i ljubavi, uz tebe je Tvoj

Isus.

• smotanka
  • smotanka 17.4.2012. 14:56

ovo je lijepo,ali..

• luna lacrymosa
  • luna lacrymosa 2.5.2012. 13:46

Pokušaj se na nekakav način izrazit da istreseš to negativno iz sebe pjevaj, vrišti,pleši, napiši nešto, recimo pjesmu to meni osobno pomaže, napiši svoje osjećaje na papir pa ga potom uništi, poderaj.
    pokušaj razmišljati pozetivno, pogledaj ili pročitaj nešto smiješno.
    Druži se s ljudima koji te nasmijavaju.
    ako imaš neki problem nemoj ga držat u sebi potraži nečiji savjet.
    nadam se da sam ti barem malo pomogla.

DONT WORRY BE HAPPY!!!!

• 6650975
  • 6650975 3.5.2012. 23:19

Razgovaraj sa pozitivnim ljudma i nestane sve negativno :-*i

• 7161558
  • 7161558 4.5.2012. 17:52

zar vama ženama shopping ne liječi sve vrste depri??? =)

• smotanka
  • smotanka 7.5.2012. 19:52

Luna, lijepo si to napisala :)
    nemam baš takvih problema da bi morala potražiti stručnu pomoć :) , ali svakako mi je pomoglo, kao što i korisnik 6650975 reče, treba se okružiti pozitivnim ljudima :)

@7161558 koliko mi možemo shoppingirati reklo bi se da smo stalno u depri :)
    to je samo trenutno rješenje
    baš neki dan nađem stvari s etiketom i pitam se kad sam to kupila :)

• luna lacrymosa
  • luna lacrymosa 8.5.2012. 13:46

Drago mi je što ti se moj savjet sviđao, nisam mislila na stručnu pomoć, sorry ako je tako zvučalo više sam mislila na pomoć prijatelja ili rodbine.

• od tvoje ljubavi
  • od tvoje ljubavi 8.5.2012. 15:36

ja popijem antidepesiv ali opet dođe to je tako kad lažeš samoga sebe

• smotanka
  • smotanka 9.5.2012. 09:42

da, lako je pričati trebaš ovo ili ono i u biti svi teoretski znamo rješenje, samo vjerujem da ljudima koji su u takvoj situaciji nije baš lako pokrenuti se

zato trebamo ljude kojima je stalo do nas; prave prijatelje i obitelj, možeš ti biti u veselom društvu, ali što ti to znači kad tvoje misli lutaju i živiš u nekom svojem svijetu

ako se zaglibi dublje nije sramota potražiti stručnu pomoć, u prvom redu psihologa
    kad jednom počneš s tabletama vjerujem da povratka nema..to je začarani krug

• ReJu
  • ReJu 1.7.2012. 10:36

Nema tu lijeka! Mogu ti svi pricati sto oce ali dok ti sam nesto ne napravis I to u svojoj glavi ne poslozis nema kraja. Uzmes album sa slikama I napunis glavu ljepim sjecanjima to uvik pomaze.

• MalKna
  • MalKna 14.9.2012. 19:22

meni je tako dosadno da sam se sad tu ulogirala da vidim kako to funkcioniše....
    više ne znam kud bi sa sobom

• million man
  • million man 6.2.2013. 00:44

kad si u depri ne mozes nista hehe

ovisno koja si vrsta osobe, mozes bit na svaki k u depri.

za izac iz depre ti treba snaga. ovisno o cemu se radi. vecinom bi ti bila dovoljna je osoba koja ce ustat za tebe i svih poslat u pm.

ako je opet neko dostignuce... a to moze trajat sto godina. u tom slucaju nac novu i unosniju zanimaciju

ako valja mos me poljubit

• 7235667
  • 7235667 13.2.2013. 19:02

Institut za Prirodnu medicinu Beograd sa ponosom objavljuje da je otvoren Fakultet za Prirodnu medicine – online.
    Univerzitet je svojim dosadasnjim istaknutim radom na polju medicine postao poznat sirom Evrope pa i u Americi gde ima i svoje predstavnostvo. Tako da je fakultet Prirodne medicine akreditovan od Amerike sto otvara velike mogucnosti nasim studentima da se osposobe za rad kako kod nas tako i u inostranstvu.
    Po zavrsenim studijama student stice diplomu i zvanje diplomiranog lekara Prirodne medicine nakon cega uspesni i vredni student mogu magistrirati pa cak i steci diplomu “doktora Prirodne medicine” tj doktorirati ovu oblast.
    Na fakultetu postoje i smerovi za herbalistu i nutricionistu.

Za vise informacija mozete posetiti sajt:
    www.ipm.netau.net

U okviru ovog univerziteta otvoren je portal na facebooku “Institut za Prirodnu medicinu” kao i grupa “Prirodna medicina” tako da mozete postati i clanovi ove grupe i licno postavljati pitanja u vezi zdravlja, medicine, ili nekih licnih problema... Profil mozete pogledati na donjem linku...

http://www.facebook.com/nauka.medicina
    http://www.facebook.com/groups/114857781940659/

Buduci studenti ovog fakulteta koji se jave na e-mail: fakultet.prirodne.medicina@gmail.com sticu popust na iznos skolarine u iznosu od 10%. Popust vrijedi za Hrvatsku,srbiju, bosnu i hercegovinu i Sloveniju.

• Leoniica
  • Leoniica 19.3.2013. 12:35

Ne treba tu nikakve posebne snage, imala sam problema sa tim, jednostavno moraš otić van družit se što više sa ljudima, radit neki fizički posao da potrošiš puno energije,jer kad si tužan/depresivan skuplja ti se mnogo negativne energije ,općenito energije i trebaš da ju potrošiš na nešto. Ja treniram odbojku pa ono svu frustraciju,tugu i sve to izbacim kroz loptu,trčanje i sl. ,nakon toga sam kao nova, pa ono :) u should try it:

• 7241849
  • 7241849 1.4.2013. 14:37

ljudi jesam li ja zaluto,jel na ovom forumu se dobijaju dojave za utakmice???? kako

• 7025353
  • 7025353 9.4.2013. 21:26

bit ce bolje za koji dan ;)