Bolje ijednom nego nijednom! ;)
Radim si elektricni bicikl, ne zagdjuje, malo trosi a mogu i pedalirati...
Daj meni jedan onda
sustavno odbijam plastične vrećice u dućanu, svaki put
@darkericaA jel..? A ti ces meni dati smijesak zauzvrat, jel to - to..? Bome, to bi bio dobar smisao za zamjenu...
Podijelite svoje iskustvo i pomozite drugim ljudima. Provjerene tvrtke i zadovoljni kupci su naš cilj! Nađite više informacija na http://oglasi-krediti.com.hr/
Pa baš mi je drago čut da i vi radite nešto šta ide u VAŠU tj našu korist @ DangerZone : čuj, ako je to tvoj prijedlog ja se bome ne bunim nisam luda haha
Ja vozim biciklu svaki dan
Sve je vise ljudi koji se voze biciklom, tak i treba. Pala je prodaja goriva, jedva cekam da bude jos vise motora i auta na struju... :p
ja ne kupujem najkice jer znam da ih mali crnci u podzemnim katakombama s losom kanalizacijom prave za 3 $ na sat!!!
Setnja svaki dan po prirodi odnosno bentu uz dravu do 6 km bez gradskog smoga. Kad bi se barem svi auti pokvarili ...
sortiram otpad,ne bacam papiriće po cesti
bok kako si
Ne bacam otpad po cesti, koristim platnene vreće umjesto najlonskih odn.plastičnih.Radije idem negdje pješice.
Uvijek nosim istu bočicu za vodu za sobom i pazim da je bočica napravljena od BPA free materijala i da nije štetna za zdravlje. Baš sam jučer kupio bočicu od ECO BISTRAVODA HRVATSKA preko njihove stranica na facebook-u i jako mi se sviđa.
Trebate web stranicu? Došli ste na pravo mjestoMi vam nudimo najbolje i najkvalitetnije WEB stranice po najpovoljnijoj cjeni na tržištu!Naši stručnjaci mogu brzo i efikasno udovoljiti svim zahtjevimaklijenata vezanim za izradu web stranica. Cjene izrade web stranice su od 300 do 500 kuna. Prvi dojam je najčešće najbit¬niji… web stran¬ica je elek¬tron¬ska viz¬itka, prvi kon¬takt sa Vašim budućim poslovnim part¬ner¬ima… oduše¬vite ih već na prvi pogled. Pred¬nost vlastite web stran¬ice je veća konkurent¬nost na tržištu, dobra reklama i bitne infor¬ma¬cije na jed¬nom mjestu.Kliknite ovdje http://www.web-izrada-internet-stranica.net/ kako bi prekledali našu prezentacisku web stranicu.i uvjerili se u kvalitetu i vrhunski dizaijn koji nudimo.za sve informacije i narudžbe javite se na navedeni mail ili na broj telefona ispod ovoga teksta.MAIL- web.stranica.prodaja@gmail.comMOBITEL – 0981894353
Copyright © 2013. Adriatic media d.o.o.