žuja je zakon hehe
karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko karlovačko
naravno karlovačko, to je naša 5 rijeka
zuja 100%
zuja naravno...
ŽUJA JE MOJA HRANA
žestice
žujaaaaaaaaaa
karlovačkoo..
a žuja je ono, vec klasik... uvijek no1...ali ukusnije mi karlovacko...mada pivkana pijem...uf, ne znam kad sam zadnji put
e da vi znate što se događa prilikom samo obrade boce koja stigne u punionicu,nebi vi vikali više konobaru daj pivo već daj žesticu...
neki dan smo maznuli bačvu od 50 l karlovačkog... bilo je jebeno al žuja je zakon
karlovacko! sta moras pitat uopce
ŽUJA JE ZAKON! zamislite si ovo....sad ove vručine ljetne.... i onako ledena žuja uuuuhhh......utaži žeđ.... a ne karlovačko.....ono je samo ...obična piva ...
karlovačko
ma karlovacko je puno kvalitetnije...od zuje mi se glava raspada kad se napijem
karlovačko , definitivno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karlovacko je ok ali zuja je zakkkooonnnn!!!!!pozdrav mojoj ekipi iz marusevca uz asocijaciju; OZUJSKO PARTY!!!!! e to su bili dani!!!!!
ožujsko
konobar: šta budete popili gospodine? gost kafića: sveeee.. ma samo da je hladna nema veze
Copyright © 2008. Pet minuta d.o.o. i Adriatic media d.o.o.