zvijezde 'sulejmana' / Prepoznajete li ove ljepotice u sasvim drugačijim ulogama?

Image
Foto: RTL

Meltem Cumbul i Filiz Ahmet, dvije glumice koje poznajemo iz RTL-ove serije 'Sulejman Veličanstveni', glavne su protagonistice nove turske komedije u kojoj barataju pištoljima i borilačkim vještinama!

22.1.2014.
10:07
RTL
VOYO logo

Meltem Cumbul (gledateljima poznatija kao sultanija Fatma) i Filiz Ahmet (poznatija kao kalfa Nigar) prošlog su petka krenule u osvajanje kino dvorana sa svojim novim filmom ‘Kadın İşi Banka Soygunu’ (slobodni prijevod - Žene pljačkaju banku)! Priča je to o borbi protiv sve lošije socijalne i ekonomske situacije u Turskoj, koja je kulminirala prosvjedima u istanbulskom Gezi parku prošlog ljeta.

Image
Foto: RTL

Gülay (Meltem Cumbul) je samohrana majka koja jedva krpa kraj s krajem u kućici u kojoj živi sa sinom i majkom. Osim što joj se vratio rak dojke, njezin krojački salon je zatvoren zbog duga banci u kojoj je digla kredit za liječničke troškove. No, sva sreća što Gülay ima najbolje prijateljice na svijetu koje će joj uvijek držati leđa - ratoborna Bilge (Filiz Ahmet) kojoj je dosta robotiziranog posla u pozivnom centru velike tvrtke, lijepa izvršna bankarica Nihal (Özge Ulusoy) koja se želi osvetiti šefu koji joj je oteo promaknuće, te slobodoumna Dürdane (Esra Dermancıoğlu) koja se također muči s dugovima nakon što joj je propao ugostiteljski biznis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Tijekom jedne zajedničke noći uz glasnu muziku i alkohol, četiri žene se odluče opljačkati banku, točnije poslovnicu u kojoj Nihal radi, kako bi došle do toliko potrebnog novca za dugove, za pomoć svojim majkama i povratak u socijalno-ekonomski sistem koji ih je odavno odbacio… I tu zabava počinje.

Image
Foto: RTL

I glumica Özge Ulusoy, koja u filmu tumači lik bankarice Nihal, glumi u seriji 'Sulejman Veličanstveni'.  U novim nastavcima četvrte sezone koje se tek prikazuju u Turskoj, Özge tumači poljsku princezu Anu Jagelović, koju će Hurem i njezin sin Selim dočekati s počastima. Svojom će gracioznošću i ljepotom privući pažnju dvorana, ali i razbjesnjeti Nurbanu zbog sve očitije bliskosti sa Selimom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo