veliki vezir u nemilosti / Sulejmanova odluka će šokirati Rustem-pašu?!

Image
Foto: RTL

Saznavši sve o neugodnom incidentu s janjičarima, Sulejman pozove velikog vezira Rustem-pašu na red te mu očita bukvicu. Hoće li velikom veziru pasti glava, doznat ćemo večeras od 21 sat!

27.11.2013.
12:02
RTL
VOYO logo

Proučivši iskaze onih koji su svjedočili incidentu na janjičarskoj večeri, Sulejman pozove Rustem-pašu u svoje odaje. Osim što mu je očitao bukvicu zbog bezobraznog ponašanja pred vojskom, sultan donese odluku kojom neće svi biti zadovoljni. Hoće li velikom veziru Rustem-paši pasti glava, doznajemo večeras u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“!

Haremom i dvorom se pročula vijest da Sulejman očekuje još jedno dijete, ovaj put s robinjom Valerijom koju je Fatma preimenovala u Nazenin. Hurem negoduje zbog ovih vijesti, ali se ne želi riješiti nevinog djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin najveći problem je upravo Fatma, a zahvaljujući svojoj služinčadi doznaje Fatminu najskriveniju tajnu. Hurem je spremna upotrijebiti sva moguća sredstva kako bi uništila još jednu sultanovu sestru!

Saznavši sve o neugodnom incidentu s janjičarima, Sulejman pozove velikog vezira Rustem-pašu na red, objasnivši mu da je velik dio krivnje na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je Rustem njegov prvi izaslanik i da ga predstavlja kamo god pošao, osobito pred vojskom i narodom, nije smio biti drzak, ohol i otresit. Kako bi ga naučio pameti, sultan je donio odluku koja će šokirati velikog vezira!

Nurbanu pokušava skriti od Selima da se žena ubijenog trgovca požalila na njega glavnom sucu. Vrativši se u Kutahju, Bajazid dozna da je njegova miljenica rodila dvoje djece. No u mislima mu je još uvijek Huridžihan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvu je odluku donio Sulejman, doznat ćemo već večeras, u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“ u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo