informirajte se na vrijeme / Trebate novu osobnu, vozačku ili putovnicu? MUP je objavio upute s novim radnim vremenom

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Obavljanje navedenih poslova u nadležnim policijskim upravama i policijskim postajama organizirano je u jednoj ili dvije smjene

13.5.2020.
10:35
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Temeljem Odluke o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Ministarstvu unutarnjih poslova, u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine u svim policijskim upravama i policijskim postajama na upravnim poslovima započelo se s obavljanjem poslova vezanih uz izdavanje putnih isprava, osobnih iskaznica i vozačkih dozvola, prijavu i odjavu prebivališta i boravišta te poslova vezanih uz nabavu i registraciju oružja, reguliranje statusa i izdavanja isprava stranaca u punom opsegu.

Obavljanje navedenih poslova u nadležnim policijskim upravama i policijskim postajama organizirano je u jednoj ili dvije smjene u skladu sa specifičnim okolnostima, mogućnostima i mjesnim prilikama, uz ispunjenje svih epidemioloških mjera, a po potrebi i uz unaprijed dogovorene termine dolaska.

O radu i mogućnostima obavljanja poslova u konkretno nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji građani se mogu informirati i dogovoriti dolazak ili drugi način obavljanja posla, putem e-pošte ili pozivom na javno dostupne telefonske brojeve policijskih uprava i postaja.

Kontakte svih policijskih uprava možete pronaći OVDJE. 

Kako i gdje riješiti upravne poslove u Policijskoj upravi zagrebačkoj pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo