VELIČANSTVENI DOČECI / Treći dan slavlja diljem Hrvatske! Ponos na licima navijača i nogometaša! Pogledajte atmosferu

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Split, Kaštel Kambelovac, Varaždin, Zadar, Karlovac i Velika Gorica neka su od mjesta u kojima su organizirana okupljanja obitelji, prijatelja i navijača zbog osvojene bronce na SP-u

19.12.2022.
17:37
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Prije organiziranog dočeka u Varaždinu, pred obiteljskom kućom izbornika Zlatka Dalića okupili su se obitelj i prijatelji koji su s njim zapjevali u glas.

U Split su stigli su stigli Marko Livaja, Ivo Grbić, Mario Pašalić, Ivan Perišić, Josip Juranović i Nikola Vlašić. Razdragani nogometaši zahvalili su se na dočeku, a splitskom u glas se pjevalo i "Lijepa li si".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tisuće na rivi /

Split erumpirao: Vatreni se popeli na pozornicu, pogledajte atmosferu

Image
tisuće na rivi /

Split erumpirao: Vatreni se popeli na pozornicu, pogledajte atmosferu

U prvim redovima je i mladi bračni par koji se vjenčao baš na dan kada su Vatreni osvojili broncu, a s dogovorenog fotografiranja stigli su podržati nogometaše.

Dalić je iz Varaždina poručio da je brončana medalja za njega kao zlatna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su se borili, pokazali su odlučnost, poniznost, domoljublje, i to im se na kraju vratilo i Bog ih je nagradio rezultatom. Ovo je naša i moja Hrvatska kakva želim da bude uvijek - zajedništvo, ljubav, poniznost, skromnost i ništa nije nemoguće. Mi te vrijednosti živimo" pa zahvalio braniteljima i poručio da će napraviti sve da reprezentacija u rujnu zaigra kvalifikacije u Varaždinu.

"Varaždin to zaslužuje, ovo je moj grad. Nisam ovdje rođen, ali ovaj grad mi je dao sve. Ja sam iz Livna, ali ja sam i Varaždinec", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zadarsku pozorniku pred crkvom svete Marije očekuju se "zadarska" dica Dominik Livaković i Martin Erlić, a kapetan Luka Modrić se ispričao jer neće moći prisustvovati slavlju, ali kako doznajemo snimio je videoporuku koja bi se trebala emitirati na zidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo