DOBIVALI SU BATINE KAO NA POKRETNOJ TRACI, A NEKI SLUŽE I DOŽIVOTNU: / Upoznajte borce koji se srame svojih MMA karijera

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U srijedu se na You Tubeu pojavio video s pet najgorih boraca u povijesti MMA.

19.1.2017.
17:36
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Neslavna petorska kombinirano ima nevjerojatan 201 poraz. Među njima je najpoznatije ime ono poznatog gorostasnog Amerikanca Boba Sappa (200 cm, 152 kg) kojeg je rušio i Mirko Filipović u borbi po K1 pravilima 2003. godine.

VELIKI BOB SAPP U ZAGREBU: Slavni američki MMA borac stigao na borilački spektakl

'Pobjeda je za neke borce sve. Ali za neke i nije baš bitna'

"Pobjeda je za neke borce sve. Ali za neke i nije baš bitna. Ovo je lista boraca koje nije baš briga pobijedili ili izgubili, sve dok su plaćeni. Donosimo vam borce s najgorim skorom u MMA", stoji u uvodu videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekorder po broju poraza upisanih na Sherdog je definitivno Shannon Ritch sa 80 izgubljenih profesionalnih mečeva.

Pamti se jedino pobjeda protiv Ernesta Hoosta

"Ovaj borac bori se u MMA od 1998 godine. Godine 2001. godine imao je neslavni niz od 13 poraza. Izgubio je te godine od svakog borca s kojim se borio", opisuje narator u videu. Ovaj borac je 2006. godine optužen za namještanje mečeva, a optužen je i za lažiranje borbe protiv legende Dana Severna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Bob Sappa je rečeno:

"Pamti se jedino pobjeda protiv Ernesta Hoosta. Sve ostale se pamti kako je tapkao. Iako ovaj borac ima najbolji skor od svih i protiv njega su borci zaista dali sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jay Allis je karijeru počeo 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši UFC borac Jose Son ima najgori skor od svih

"Ukupno je 18 puta nokautiran od 60 poraza, što je 30 %. Od toga je izgubio 37 puta gušenjem. Njegov najduži crni nit bio je između 2009. i 2012. godine, kad je izgubio 18 borbi za redom. I nakon toga je i dalje ulazio u oktogon samo kako uzeo novac".

Bivši UFC borac Jose Son ima najgori skor od svih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nema niti jednu pobjedu i izgubio je sve borbe u svojoj karijeri koja je bila s*anje. U svojoj prvoj borbi na UFC 4 eventu 1994. godine izgubio je od Keith Hackney. Nakon te borbe, Son je skoro završio bez testisa. Skoro su ga kastrirali zbog udaraca Hackneya u genitalije. Nakon toga je nastavio s porazima, a na kraju je završio s doživotnom kaznom zbog silovanja i ubojstva ", objašnjava narator u videu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shannon Ritch 55W – 80L

Bob Sapp 11W – 20L

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kenneth Allen 1W – 37L

Jay Ellis 13W – 60L

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joe Son 0W – 4L

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo