Prvi susret uoči spektakla / Heredia čekao Hrgovića da završi s treningom, njemu se to nije svidjelo: 'Što me imaš pozdravljati?'

Heredia je smirivao zaštitare pokazujući kako samo želi pozdraviti Hrgovića kojem dobrodošlica baš i nije najbolje sjela

22.8.2019.
19:50
VOYO logo

Uz pljesak podrške lokalnih navijača, Mario Heredia prvi je odradio javni trening. Pokazao je brzinu, pokazao je želju, a nakon svojih 5 minuta ring je prepustio branitelju naslova. 

"Što me ima pozdravljati"

Dok se Hrgović predstavljao meksičkoj publici Heredia ja sve pratio pored ringa. Kada je hrvatski prvak završio trening pao je i prvi kontakt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heredia je smirivao zaštitare pokazujući kako samo želi pozdraviti Hrgovića kojem dobrodošlica baš i nije najbolje sjela.

"Što me imaš pozdravljati? Pozdravi me poslije meča. Ne sviđaju mi se borci koji se puno pozdravljaju. On je tu da mi skine glavu, ja sam tu da mu skinem glavu... ", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije, moglo se osjetiti da je za Herediu ovo velika stvar. Domaći teren, navijači i borba koja bi mu mogla oživjeti karijeru. 

"Ovo je najbolja borba u mom životu. Osjećam sam spremno i želim pobijediti. Uz Božji blagoslov, želim pobijediti u ovoj borbi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razdragani navijači koji su, iako vjerojatno ne znaju tko je Hrgović, pohitali po autograme, nekako su popravili reputaciju Hermosilla koja nas je dočekala u gradu.

Kroz dan smo prošli ulicama Ciudad del Infierna ili paklenog grada kako ga zovu lokalci. Proteklih dana grijalo nas je preko 40 stupnjeva i zapravo je vrućina veći problem od narko kartela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ipak smo odlučili poslušati savjete pa u grad nismo išli po noći. Da se sprema velika borba u Hermosillu ne možete naslutiti, a još manje da se Heredia bori s TOP 15 borcem svijeta.

"Znate li s kim se Heredia bori u subotu? Ne, doista ne znam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne."

"Ne, doista ne znam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno je zato da su oba boksača dobro odradila domaću zadaću.

"Težak je borac"

"Nema što za izgubiti", kaže Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam ga. Težak je borac. Visok je i zbog toga sam malo zabrinut. Nikad se nisam borio s protivnikom koji je toliko viši od mene. Ali spreman sam, radio sam na tome i spreman sam za pobjedu", istaknuo je Heredia.

Prvi susret prošao je bez okršaja, ali Hrgović u Meksiko sigurno nije došao sklapati prijateljstva koliko god to možda Heredia želio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporter RTL-a iz prvog reda pratio prvi susret

Oči u oči. Filip Hrgović i njegov protivnik Mario Heredia prvi put stali su jedan pred drugoga. I odradili javni trening. Iz prvih redova sve je, naravno, pratio naš Boris Jovičić.

"Bilo je zanimljivo pratiti taj prvi susret. Prvi je došao domaći boksač, Heredia, a onda se spustio pored ringa i pratio kako trenira Hrgović. A onda se dogodilo nešto što nije nešto uobičajeno. Heredia je pričekao Hrgovića i htio se susresti s njim", kazao je reporter RTL-a najavivši konferenciju za medije koja počinje za oko sat vremena i koju možete pratiti na Facebook stranici Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo još jednom - budilice namjestite na 4 ujutro u noći sa subote na nedjelju kada počinje izravan prijenos. Najbolji hrvatski boksač protiv domaćeg Marija Heredije. Snimku donosimo u nedjelju navečer odmah nakon RTL-a Danas. Kroz izravan prijenos će vas voditi Filip Brkić i Željko Mavrović, a u studiju će im se priključiti i Stjepan Božić.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo