Hrvat šokantno izgubio u Areni: 'Čuo sam da mi puca lakat'

Hrvatski borac Zelg Galešić poražen je u glavnom borbi 'FFC 8' eventa u Areni Zagreb. Ricco Rodriguez bio je bolji, nakon poluge Zelgu je jedno preostalo predati 'tapkanjem'.

26.10.2013.
13:34
VOYO logo

Činilo se da Galešić će se izvući iz Riccove zamke u parteru, Zelg se izvukao iz nepovoljne pozicije, ali je ostao u gardu suparnika i - izgubio. Nakon poraza, ostavio je i rukavice u ringu Arene.

"Zasad sam gotov. Duboko moram razmisliti o svojoj karijeri, da li će ona i dalje postojati. Rukavice su mi ostale tamo, kao što mi je i komad duše ostao tamo. Borio sam se prvi puta pred svojom publikom, a ispao sam tako šupljoglavi da je to čudno. Mrzim svaki potez koji sam napravio u ovom meču, a volim svakog ko me došao gledati i podržati. Hvala vama novinarima, hvala publici, svima koji su me pratili puno hvala", iskren je bio odličan hrvatski borac i prokomentirao za Pro Fight Store kako je došlo do poraza:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što sam bacio direkt, on mi je uhvatio nogu, a kako je on vrhunski grappler tada je sve krenulo na njegovu stranu. Pokušao sam napraviti nekoliko poluga, ali on je svjetski majstor u BJJ-u, tako da moji pokušaji nisu uspjeli. Ali u očaju sve moraš probati. Pokušao sam se dignuti, no on me iskusno uhvatio za nogu, nakon što sam to obranio, uhvatio me za ruku, i otišao je desni lakat. Nadam se da nije ništa ozbiljno, mada sam čuo kao puca."

MMA: Rodriguez pobijedio Galešića (poluga u 1. rundi) KB: Mladen Brestovac pobijedio Alija Cenika (jednoglasna odluka) KB: Thomas Hron pobijedio Jahfarra Wilnisa (jednoglasna odluka) KB: Stevan Živković pobijedio Mirana Fabjana podijeljenom odlukom sudaca MMA: Francisco Barrio pobijedio Darka Banovića (jednoglasna odluka) MMA: Primož Vrbinc pobijedio Dušana Džakića (KO, 1. runda)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo