KAMERUNSKA 'ZVIJER' NASTAVLJA ŠOKIRATI UFC SVIJET: / Brutalno nokautirao poznatog borca nakon svega minutu i pol borbe

Image
Foto: Screenshot: You Tube
29.1.2017.
10:11
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Poznati borilački portak MMA junkie piše kako je Ngannou prošao svoju prvu borilačku kušnju protiv jednog "markiranog" borilačkog imena. Ngannou je iskoristio priliku za dodatni iskorak pred velikom publikom na javnoj televiziji. Arlovski je poražen nakon doslovno prvog primljenog udarca. Da, bilo je zanimljivo u ovoj kratkoj borbi.

POSLAO GA NA SPAVANJE: MMA borac brutalno nokautirao protivnika i nanio mu neugodnu ozljedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet pobjeda iz pet UFC borbi, sve došle prekidom

Publika na UFC FOX 23 eventu u Pepsi Centru u Denveru, inače domu NBA momčadi Denver Nuggetsa, ostala je zapanjena načinom na koji je snažni Kamerunac došao do slavlja, odnosno, vremenskim ishodom ovog meča.

Ngannou, borac kojeg je USA Today zajedno sa MMA junkie siteom svrstao na četrnaesto mjesto teškaša u MMA, tako je ostvario svoju petu pobjedu iz pet borbi, a sve su pobjede došle prekidom. Strašno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelorusa je dosta koštao taj ofenzivni pristup

Što se tiče same borbe, na početku su se minutu i ispitivale snage. Letjeli su udarci, uglavnom oko glava boraca, Arlovski je pokušao nogama ugroziti svog protivnika, a onda je odlučio krenuti prema naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to mu se odbilo od glavu. Bjelorusa je dosta koštao taj ofenzivni pristup. Nije se baš štitio, a jurišao je zadati udarac s kojim će uzdrmati protivnika. Na kraju je on bio taj koji se morao dizati s poda kaveza u Denveru.

Krenuo je prema naprijed, ali "kamerunska zvijer" izbjegla je udarac Arlovskog i odmah povezala seriju. Lijevi kroše započeo je pad Arlovskog, a završeno je desnim aperkatom kojim je stavio točku na i ove borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno sam radio da bi ostvario ovakav rezultat. Znam da ima dobre udaračke sposobnosti. Sretan sam. Počeo sam se baviti s MMA prije tri godine, do nedavno sam praktički sanjao o ovako nečemu, mislim da sam bio spreman za ovo i prije nego što sam započeo", kazao je Ngannou nakon borbe i tako prokomentirao svojih pet vezanih pobjeda u UFC-u, pet nokauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koga bih htio sljedećeg? Volio bih se boriti s Juniorom Dos Santosom ili Alistairom Overeemom, s nekim od takvim imena. Sad jedino što želim je odmoriti se i vidjeti svoju obitelj. vraćam se za tri do četiri mjeseca", zaklnučio je zastrašujući Kamerunac koji bi mogao postati nova UFC zvijezda.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo