'IMALI SMO JEDINO TU OBLEKU' / Bum, tres - urnebes: Slavna boksačka braća Plantić po prvi je put gostovala u studiju Net.hr; Bilo je za pamćenje

Damir i Luka Plantić gostovali su u studiju Net.hr i u našem podcastu otkrili zanimljive detalje iz života, karijere. Pričali su u više od 40 minuta o brojnim temama

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

25.4.2024.
13:35
VOYO logo

Damir i Luka Plantić gostovali su u studiju Net.hr-a. Jedni od najboljih hrvatskih boksača po prvi su put kročili u naš studio i s nama pričali u više od 40 minuta podcasta o brojnim boksačkim temama.

FNC 16 stiže u Medulin. Spremite se za šaketanje epskih razmjera. 5. svibnja Voyo platforma prenosi priredbu koja će donijeti fantastične borbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAKON BRAĆE /

Damir i Luka Plantić ne spariraju dvije i pol godine. 'Mlatili smo se kao da nismo braća'

Image
ZAKON BRAĆE /

Damir i Luka Plantić ne spariraju dvije i pol godine. 'Mlatili smo se kao da nismo braća'

Između ostalog, Damir i Luka komentirali su podli i mučki napad na Nikicu Radonića, hrvatskog boksačkog reprezentativca u Beogradu. Zbog napada se Nikica povukao s nastupa na EP-u.

"Meni je to ružno što mu se dogodilo. Nekorektno od strane dečkiju koji su ga napali. Neprikladno za državu Srbiju da se takvo što dogodi, nije im to trebalo jer je ružno to što se dogodilo, trebao se dečko boriti za broncu. Sad je Nikica izgubio svaku šansu da se bori za medalju jer je otišao doma i napustio natjecanje. Veliki minus i šteta i za reprezentaciju i za njega", priča Damir Plantić, dok je Luka dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro, ali opet ne može nitko urigirati na ljude koje su vani. Ne znamo što se dogodilo".

Damir je otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo i mi jednu situaciju u Beogradu, doduše ne ovakvu, ali... dakle, održavalo se SP u Beogradu i bili smo u službenim trenirkama od boksačke reprezentacije Hrvatske. Išli smo od hotela do jednog restorana Luka i ja u obilježjima reprezentacije i stvarno je bilo sve normalno, nitko ništa, sve do jednog trenutka dok nam nije došao neki čovjek, 30. - 35. godina. Onda nam se obratio i rekao - dečki, ne možete tako hodati. Mi mu kažemo - mi smo sportaši, idemo samo do prijatelja do restorana."

Nastavio je otkrivati detalje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nam na to kaže - znamo, ali rat je bio ne tako davno. Ovako ne može momci, ovo izgleda kao provokacija. Kazali smo mu da nije provokacija, kako smo mi samo sportaši ovdje na službenom natjecanju, te da ne provociramo. Ono, idemo samo do prijatelja. Hvala Bogu, ništa se nije dogodilo, ali netko nam je došao i nešto nam rekao. Upozorio nas je. Nikica nije imao ništa, mi smo imali šahovnicu i kockice na sebi", rekao je Damir Plantić.

Jesu li braća Plantić nakon toga i dalje šetala Beogradom u obilježjima Hrvatske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da jesmo. Imaš jedino tu obleku", Luka je istaknuo i nasmijao se skupa s nama u studiju. Dečki su potom zajednički dodali:

"Pa po tome ni oni ne bi mogli nositi obilježja Srbije u Hrvatskoj, pa im opet u Zagrebu, Poreču, po Hrvatskoj, ne padne ni dlaka sa glave, šetaju se uredno u reprezentativnim trenirkama i majicama svoje zemlje. To su samo sportaši. To su sportske trenirke reprezentacije naposljetku. Svatko voli svoju zemlju. Ne vidimo tu nikakav problem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte podcast u priloženom videu gore.

Bum, tres - urnebes: Pogledajte u videu dolje stručni komentar Hrvoja Sepa u studiju Net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo