PREPOZNAJETE LI DJEČAKA SA SLIKE? / Roditelji su mu pobjegli iz Hrvatske u Ameriku, a danas je zaradio milijune i zna ga cijeli svijet

Image
Foto: Screenshot

Još uvijek mu nitko ne može oduzeti titulu najvećeg UFC-ovog teškaša svih vremena, iako je izgubio titulu prvaka od Francisa Ngannoua

30.4.2021.
10:47
Screenshot
VOYO logo

Ako biste morali naći savršen primjer čovjeka koji utjelovljuje ideju „američkog sna“, ne biste trebali tražiti dalje od života MMA borca Stipe Miočića. Stipe je rođen u Americi, dijete je Hrvata Bojana i Katice koji su morali emigrirati iz svoje domovine.

Iako su oboje bili stranci u Americi, odgojili su Stipu tako da za njega sad zna čitav svijet. Još uvijek mu nitko ne može oduzeti titulu najvećeg UFC-ovog teškaša svih vremena, iako je izgubio titulu prvaka od Francisa Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe se u mlađim danima nije bavio borbama, interes za MMA pokazao je kasnije, a kao dijete igrao je baseball. Podijelio je na svom Instagramu fotografiju iz dana dok je kao klinac palicom udarao lopticu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio povratak

Iako su mnogi mislili da je Stipe Miočić gotov s karijerom, on je najavio da će se vratiti.

“Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. Prošli put sam bio na 105, ali ne zato što sam planirao, nego zbog treninga. Pokušat ću se pridržavati plana i nabaciti masu. Na ovoj težini sam se osjećao odlično, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći, osjećat ću se jači. On je stvarno velik tip”, rekao je Miočić u showu Pata McAfeeja te se osvrnuo na svoju posljednju borbu i težak poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No do njegove povratničke borbe morat ćemo pričekati. Ngannoua čeka obrana titule protiv Derricka Lewisa, a ona možda i ona Jonesa. Miočić je najavio da će uzeti pauzu. Trenutačno čeka drugo dijete te nije za očekivati da će u kavez prije iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo