raspoloženi dario / Šarić najefikasniji u porazu Sixersa na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa

Image
Foto: AP

Za Sixerse je ovo bio već 10. ovosezonski poraz u 12. nastupu, a s takvim učinkom momčad se nalazi na samom dnu lige

18.11.2016.
9:11
AP
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić bio je najbolji strijelac Philadelphia 76-ersa sa 16 koševa (šut za dva 4-7, trica 2-4, slobodna bacanja 2-3) u 86-110 porazu na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa.

Za Sixerse je ovo bio već 10. ovosezonski poraz u 12. nastupu, a s takvim učinkom momčad se nalazi na samom dnu lige, isti omjer imaju i New Orleans Pelicansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić, koji nije krenuo u početnoj postavi, u igri je proveo 27 minuta, te je uz 16 poena ostvario i četiri skoka, jednu asistenciju, te dvije osvojene lopte. Uz njega u momčadi Sixersa učinak vrijedan spomena ostvario je još samo Joel Embiid sa po 10 koševa i skokova.

U domaćoj momčadi ponovno je sjajan bio Andrew Wiggins koji je dvoboj završio sa 35 pogodaka i 10 skokova, a odlično ga je pratio Karl-Anthony Towns sa 25 ubačaja i 10 skokova. Wolvesi su ovom pobjedom popravili svoj omjer na 4-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bullsi ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu svladavši kao gosti Utah Jazz sa 85-77. U utakmici u kojoj su obje momčadi šutirale iz igre ispod 40 posto najefikasniji je kod pobjednika bio Jimmy Butler sa 20 poena i 12 skokova, dok se kod poraženih istaknuo Rudy Gobert sa 16 koševa i 13 skokova.

Odličnu partiju u dresu Houston Rocketsa imao je James Harden koji je u 126-109 domaćoj pobjedi protiv Portland Trail Blazersa ostvario "triple-double" učinak sa 26 poena, 14 asistencija i 12 skokova. Kod gostiju, koji su držali rezultatski priključak samo tijekom prvog poluvremena, najefikasniji je bio CJ McCollum sa 26 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo