VIDEO, NEOČEKIVAN PORAZ PHILADELPHIJE: / Šarić solidan, Wizardsi sigurni, James sam sebi asistirao i zabijao

Image
Foto: Screenshot

U NBA ligi sinoć su odigrana tri vrlo zanimljiva susreta

20.12.2017.
8:34
Screenshot
VOYO logo

Philadelphia 76ers neočekivano su poraženi na svom terenu od Sacramento Kingsa sa 101-95. Goste su do pobjede predvodili Zach Randolph sa 27 koševa i Buddy Hield koji je dodao 24 poena. Kod domaćina se najviše istaknuo Robert Covington sa 17 koševa, dok je Ben Simmons bio blizu triple-double učinka sa 13 koševa, 12 skokova i devet asistencija. Dario Šarić nakon jučerašnje maestralne partije sinoć je odigrao malo slabije te je uz šut 3/10 zabio 11 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Wizardsi pobijedili su kod kuće New Orleans Pelicanse sa 116-106. Beal je za Wizardse zabio 26 koševa, a Wall je dodao 18 uz deset skokova. Vrhunske utakmice odigrali su Davis s 37 koševa i devet skokova i Cousins sa 26 koševa na koje je dodao 13 skokova. Međutim, ostatak momčadi nije pratio jak tempo ovog dvojca te su naposlijetku upisali poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici večeri, Milwaukee Bucksi pobijedili su Cleveland Cavalierse sa 119-116 u vrlo napetoj završnici. U posljednju minutu susreta momčadi su ušle gotovo izjednačene, a onda se Antetokounmpo bolje snašao od Jamesa i povećao prednost na +5 (118-113). Semafor je pokazivao pet sekundi do kraja, a loptu je u igru trebao ubaciti James. I tada je učino potez večeri - loptom je pogodio Antetokounmpoa koji mu je bio okrenut leđima, ponovno ju uhvatio i zabio tricu za samo -2 te mu se na taj način osvetio za prethodni napad. No na semaforu je ostalo premalo vremena te su Bucksi uspjeli sačuvati prednost i slaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grk Antetokounmpo zabio je 27 koševa uz 14 skokova, a Eric Bledsoe dodao je 26. Fantastičnu utakmicu odigrao je Lebron James koji je posljednjih nekoliko večeri bilježio triple-double učinak, ali sinoć je odlučio više se fokusirati na efikasnost te je zabio velikih 39 koševa uz sedam asistencija. Love je dodao 21 koš uz deset skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo