NAŠI SU MALA BEBA / Odvratan obračun navijača na autocesti, bilo je šipki, mačeta, krvi. Zarobljenog vođu udarali svi po redu

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Odvratne scene iz Brazila

29.9.2022.
9:12
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Brutalne i nevjerojatne snimke dolaze iz Brazila. Na društvenim mrežama počeo se širiti video sukoba navijača brazilskih velikana, Cruzeira i Palmeirasa. Obje su momčadi putovale na gostujuće utakmice te su se navijači odlučili obračunati na autocesti.

Mafia Azul, predstavnici Cruzeira i Mancha Verde, najzagriženiji obožavatelji Palmeirasa nisu se nimalo štedjeli te je velik broj huligana teško stradao. Često smo svjedoci divljanjima huligana na ulicama svjetskih metropola, ali gotovo nikada nismo vidjeli ovakve scene i ovakve brutalne sukobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takozvani ultrasi često će se obračunati sa svojim rivalima, ali isto tako će se pridržavati nekih pravila te ne bi trebalo biti smrtnih ishoda. U Brazilu to nije slučaj.

Puno ozlijeđenih

Autocestom su tumarali bijesni navijači naoružani šipkama, granama, mačetama i sličnim oružjem kojim su se međusobno mlatili. Mafia Azul je čak i zarobila predvodnika navijača Mancha Verde te su se na njemu brutalno iživljavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski mediji javljaju kako je velik broj navijača teško ozlijeđen, ponajviše simpatizera Palmeirasa koji očito nisu očekivali ovakav sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo