Olića mijenja 30 milijuna eura vrijedan dijamant?

Prema napisima njemačkog dnevnika Bilda, između Bayerna i bosansko-hercegovačkog nogometaša Manchester Cityja Edina Džeke definitivno postoji kontakt.

31.5.2012.
10:40
VOYO logo

Navodi se kako će se kod mogućeg transfera, kao i obično, sve svesti na novac. Džeko u Cityju godišnje bruto zaradi oko 7 milijuna eura. Doveden je u siječnju 2011. godine iz Wolfsburga za 37 milijuna eura i navodno ga Građani neće pustiti ispod 30 milijuna odštete. "Nemamo nikakav pritisak", ističe sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger na upit o Džeki. Iako je nakon odlaska Ivice Olića Bayern već doveo Claudija Pizarra iz Werdera, Bayern želi dodatno osnažiti napadačku liniju i pridodati Mariju Gomezu novog klasnog golgetera, a uz Džeku kao moguća se pojačanja redom spominju Olivier Giroud (Montpellier), Luuk de Jong (Twente) i Matias Suarez (Anderlecht).

Pitanje je jesu li u Bayernu voljni iskeširati toliki novac za popularnog bosanskog dijamanta. Njihov najskuplji transfer bio je upravo onaj Gomezov 2009. godine iz Stuttgarta, a tada su za njega platili upravo 30 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo