BAYERN TRAŽI ZAMJENU ZA LEWANDOWSKOG: / Njemački div dovodi napadača za kojim luduje pola Europe

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Agent poljskog nogometaša Roberta Lewandowskog potvrdio je krajem prošlog tjedna da je razgovarao s Real Madridom, a to je čelnike Bayerna nagnalo da krenu u potragu za njegovom zamjenom.

31.5.2016.
10:26
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Prema pisanju više talijanskih medija, njemački nogometni div je otvorio pregovore s Napolijem oko sjajnog argentinskog napadača Gonzala Higuaina. Autor 36 golova u netom završenoj sezoni talijanske Serije A na meti je brojnih europskih klubova i njegovo će zadržavanje biti nemoguća misija za Napolitance.

Srušio rekord Serije A

Il Giornale tvrdi da je Bayern spreman platiti čak 80 milijuna eura, što je iznos koji će vjerojatno slomiti otpor Napolijeva predsjednika Aurelija De Laurentiisa. Iako navijači Napolija zasigurno nisu sretni mogućnošću da uoči nastupa u Ligi prvaka ostanu bez najveće zvijezde, realno je da će Higuain sljedeće sezone zabijati u drugom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain je 2007. prešao iz River Platea u Real Madrid koji ga je u ljeto 2013. prodao Napoliju za 38 milijuna eura. Iako se odmah pokazao pravim pojačanjem, pravu je 'eksploziju' doživio ove sezone, a s 36 pogodaka u Seriji A je srušio rekord legendarnog napadača Milana Gunnara Nordahla koji je 1950. zabio gol manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo