BEZ DLAKE NA JEZIKU: / Ćiro Blažević progovorio o Šukeru i kladioničarskoj aferi

Image
Foto: Dusko Marusic/Vecernji list

Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević dao je zanimljiv intervju za srpsku Politiku u kojem je prokomentirao i navodnu Šukerovu povezanost s kladioničarskom mafijom, odnosno Antom Šapinom.

28.6.2015.
13:31
Dusko Marusic/Vecernji list
VOYO logo

Pa tako Politika piše kako se prije nekoliko dana u Hrvatskoj podigla prašina zbog navodne povezanosti Davora Šukera s namještanjem utakmica. Pisajući o Šukeru i nanovo probuđenoj kladioničarskoj aferi od prije pet godina, samo s novim momentima u obliku navodnog posjedovanja transkripata razgovora Šukera i Šapine koje navodno posjeduje UEFA i njemačka državna televizija ARD, srpski novinar Dragan Todorović Šukera spominje i u kontekstu novog člana izvršnog odbora UEFA-e. No, unatoč njemačkom izvještavanju, Ćiro ima drugačije mišljenje.

Priča oko Šukera nije istinita

"Dugo nisam u dobrim odnosima sa Davorom Šukerom, zato ga nemam potrebu braniti. Ali, kao njegov dugogodišnji učitelj, čovjek koji ga dobro poznaje, odgovorno tvrdim da je ovo čista nogometna namještaljka. Znam da je tako nešto Davoru strano i da on jednostavno nema afiniteta prema tom najvećem nogometnom zločinu. Sila i nemaština tjeraju čovjeka da uđe u kriminal, a Šuker je netko tko u ovom momentu na svom računu ima bar 15 milijuna eura. Stoga, garantiram da ova priča oko Šukera nije točna. Pa bio bi već priveden do sada", kaže Ćiro za Politiku, kazavši kako iza takvih priča o Šukeru stoji isti oni koji su na poljudskom travnjaku iscrtali svastiku zbog koje Hrvatskoj prijeti drakonska kazna UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su za mene osobno, obične nogometne kukavice, jer to je obična podvala. Balkan je takvo podneblje gdje žive vrlo zavidni ljudi. Umjesto da se svi veselimo nečijem uspjehu, obično mu brzo okrećemo leđa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo