CIJENA AJAXOVOG KAPETANA OHLADIT ĆE MNOGE: / 'Spremniji je od De Jonga koji je prodan za 75 milijuna eura'

Image
Foto: AFP

'Barcelona, Manchester City, Liverpool, Paris Saint-Germain, to su klubovi u koje bih mu savjetovao da ode'

30.4.2019.
19:22
AFP
VOYO logo

Barcelona, Manchester City, Liverpool, Paris Saint-Germain, Tottenham... Klubovi su to u koje Ajaxova legenda i asistent trenera U-19 momčadi tog kluba Ronald de Boer 'gura' Matthijsa de Ligta (19) sugerirajući mu da, ostvari li transfer, ondje nastaviti razvijati svoju igru i karijeru.

Nakon što je Barcelona dogovorila da Frenkie de Jong dođe u njene redove i to u transferu koji iznosi 75 milijuna eura (mogao bi i deset milijuna više), čeka se što će se dogoditi s još jednim nizozemskim draguljem na kojeg su oko bacili europski velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak ispred

Kapetan kluba koji nastupa u polufinalu Lige prvaka, mišljenje je proslavljenog de Boera, mogao bi biti prodan i za veći iznos od dvije godine starijeg kolege.

"Jak je i odlučan da postane pobjednik. Toliko je dobar da može igrati u bilo kojoj momčadi, može birati. Mišljenja sam da je on svoje kvalitete razvio više i da je spremniji za taj korak od De Jonga. Barcelona, Manchester City, Liverpool, Paris Saint-Germain, to su klubovi u koje bih mu savjetovao da ode. Kao i Tottenham, svi oni imaju sjajne momčadi", smatra De Boer u razgovoru za talksport.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo