HAZARDOVE RIJEČI O MODRIĆU NEĆE SE SVIDJETI FRANCUZIMA: / Posljednjih dana vode jednosmjernu kampanju oko Zlatne lopte

Image
Foto: AFP

'Ne mislim da ću ja pobijediti. Po meni je Modrić zaslužio nagradu'

12.10.2018.
11:32
AFP
VOYO logo

Najbolji belgijski nogometaš Eden Hazard kazao je kako je, po njemu Luka Modrić zaslužio Zlatnu loptu. Zvijezda Chelsea nalazi se također u izboru...

LUKA IZJAVOM I RAZMIŠLJANJEM ‘ZAPALIO’ ENGLEZE: ‘Vidio sam Modrićeve komentare nakon utakmice i to nije bilo baš najugodnije za čitati’

"Ne mislim da ću ja pobijediti. Po meni je Modrić zaslužio nagradu," rekao je Hazard na konferenciji za medije uoči utakmice belgijske reprezentacije sa Švicarskom u Ligi nacija, prenosi sportski portal "Sports360" i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bit će mu to nagrada za fantastičnu sezonu'

"Tri ili četiri su glavna favorita za nagradu. Ozbiljan je kandidat i Varane jer je osvojio puno toga prošle sezone. Nemojmo si lagati, mogao sam je i ja zaslužiti. Ne ozbiljno, mislim da će pobijediti Modrić. Bit će mu to nagrada za fantastičnu sezonu u Ligi prvaka i za finale Svjetskog prvenstva u Rusiji proteklog ljeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi posljednjih dana vode jednosmjernu kampanju oko Zlatne lopte. Njihovi nogometaši, posebno iz reprezentacije i tamošnji mediji smatraju kako osvajač Zlatne Lopte mora biti netko iz redova svjetskog prvaka.

Griezmann već tjednima priča jedno te isto

Antoine Griezmann već tjednima priča kako svjetski prvak mora imati i osvajača Ballon d'Ora, a priključio mu se i Paul Pogba koji je poručio kako osvajač treba biti netko od njegovih suigrača iz trolista Griezmann, Mbappé ili Varane. Za nagradu "France Footballa" konkurira 30 igrača, među nominiranima su još dva Hrvata. To su Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, a pobjednika ćemo doznati 3. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo