HRVATSKI NAPADAČ PRELAZI U DEVETI KLUB I ŠESTU RAZLIČITU LIGU: / Novo mu je odredište - Grčka

Image

Marko Livaja trebao bi, još jednom u karijeri, promijeniti klub.

30.6.2017.
15:33
VOYO logo

I večeras, ili najkasnije sutra, postati novi igrač grčkog AEK-a, javlja Goal.com. Hrvatski nogometaš trebao bi u pratnji svog menadžera Vincenza Cavalierea noćas stići u Atenu, a onda u dan-dva definirati sve detalje prelaska Livaje u AEK.

A SAMO SU MU 23 GODINE: Hrvatski napadač prelazi već u deveti klub i šestu različitu ligu?

Dvadesettrogodišnji Livaja u svojoj je igračkoj karijeri okusio čari talijanskog, švicarskog, ruskog i španjolskog nogometa. Profesionalnu karijeru započeo je u milanskom Interu odakle je odlazio na posudbe u Cesenu i Lugano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARKO LIVAJA ZA NET.HR O ŠOKANTNOJ KAZNI, HALILOVIĆU I LAŽNIM PISANJIMA MEDIJA: ‘Kazna je sramotna, to što stoji u izvješću nije istina’

Kasnije ga je put vodio u Atalantu, Rubin Kazan, Empoli i Las Palmas... I sam će Livaja kazati kako mu je igranje za svaki od tih klubova bilo veliko iskustvo i - patnja! Jer, nije Livaja u svim ligama bio sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prošle sezone sve mu se vratilo. Doduše, ne s "kamatom", ali sedam golova u 26 nastupa, uz tri asistencije, nije loš učinak. AEK je prošlu sezonu zaključio na drugoj poziciji, a za rezultatski iskorak trener Manolo Jimenez želi pojačati napad. Marko Livaja u tome bi mu mogao pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo