Modrić postao apsolutni hit u Manchesteru!

Ako je suditi po napisima otočkih medija, Luka Modrić će imati slatke brige ovog ljeta oko pronalaska novog kluba jer je interes za njega pokazao i Manchester City.

30.3.2012.
10:46
VOYO logo

Luka Modrić nije potpisao novi ugovor s Tottenhamom, a najveći engleski klubovi već trljaju ruke i 'stoje u redu' za kupovinu hrvatskog veznjaka.

Uz Modrićevo ime su se do sada vezali Chelsea i Manchester United, no i menadžer Manchester CityjaRoberto Mancini je priznao da bi volio imati hrvatskog reprezentativca u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je nevjerojatan, sjajan igrač, definitivno jedan od najboljih u Premiershipu. No, teško ga je kupiti jer igra za veliki klub - Tottenham. Teško je da će ga pustiti da ode s White Hart Lanea", izjavio je Mancini koji je prošlog vikenda posjetio Međugorje i dodao:

"Mi smo sretni što imamo drugog sjajnog igrača s tih prostora - Edina Džeku. Imam puno prijatelja među njima i ponosan sam na njih. Zaista su posebni, puni su kreacije u igri", tvrdi Mancini koji je pojasnio i razloge posjeta Međugorju. "To je mjesto na koje dolaze milijuni hodočasnika kako bi napunili baterije i postali bolji ljudi. Vjera mi je uvijek puno značila u životu. Nikada ne bih rekao da mi je pomogla u igračkoj ili trenerskoj karijeri jer Bog brine o važnijim stvarima od nogometa", kaže Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo