'Imamo li i dalje problem? Pa, on ima svoje, ja svoje'

U srijedu će pakleno biti na San Siru. Prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka igraju nogometaši Milana i Barcelone, aktualnog prvaka Europe. Bit će to njihov treći međusobni meč ove sezone.

27.3.2012.
17:19
VOYO logo

U skupini je Barcelona pobijedila u Milanu 3:2, dok je na Camp Nou utakmica završila bez pobjednika 2:2. U epicentru pozornosti će vjerojatno biti Zlatan Ibrahimović, uvjerljivo najbolji igrač Milana koji je na San Siro došao iz Barcelone gdje je gotovo bio otjeran.

Također, repovi su ostali u vidu odnosa s Josepom Guardiolom, trenerom Barcelone, s kojim se dosta prepucavao dugo vremena nakon odlaska iz Katalonije. Uostalom, i dan danas je taj odnos nesređen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoćemo li se rukovati? Stvarno ne znam, bit će što mora biti. Imamo li i dalje problem? Pa, on ima svoje, ja svoje. Ali, to je prošlost", rekao je Ibrahimović.

"Znam svoje kvalitete, kao i mojih suigrača. Možemo biti pravi i ne bojim se da ćemo kiksati. Za što će to biti dovoljno tek ćemo vidjeti jer igramo protiv najbolje momčadi na svijetu. Nitko nije kvalitetan kao oni, niti Real Madrid", završio je Šveđanin. Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta priznao je kako je dovođenje Zlatana Ibrahimovića u klub u ljeto 2009. godine bila pogreška…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lapotra je tada bio čelni čovjek kluba, a Ibrahimović je stigao na Camp Nou u transferu koji je uključivao i odlazak Samuela Eto'a u suprotnom smjeru i kojeg je Barcelona masno platila.

"Ibra se nikada nije našao na istoj valnoj duljini s ostatkom momčadi. Njegovo dovođenje bila je pogreška. Na njemu je bio veliki pritisak da igra dobro nakon što smo ga potpisali, ali u nogometu je ipak najvažnija kolektivna igra. Solidarnost je čak važnija u Barceloni nego u bilo kojem drugom klubu", izjavio je za La Republlicu Laporta, sugerirajući da švedski napadač nije zadovoljio te kriterije o kojima je govorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo