IMPRESIVNI GRIEZMANN UNIŠTIO LEGANES: / Utrpao suparnicima četiri gola, to što je napravio Atleticovi navijači u 21. stoljeću nisu vidjeli

Image

Griezmann je u posljednje dvije utakmice zabio sedam golova

28.2.2018.
23:29
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su i osmu uzastopnu utakmicu gledaju li se sva natjecanja, a podatak prestaje čuditi ukoliko se zna da u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme igra njihov napadač Antoine Griezmann. Pobjedu u srijedu upisali su protiv momčadi Leganesa u 26. kolu španjolskog nogometnog prvenstva, bilo je 4-0 a sve pogotke u mrežu gostujuće momčadi utrpao je francuski reprezentativni napadač.

Sedam golova u 72 sata

Griezmann je u posljednje dvije utakmice bio strijelac sedam puta, tri gola zabio je u 5-2 pobjedi protiv Seville u prošlom kolu, a tim učinkom i postao prvi napadač ovog madridskog kluba koji je u 21. stoljeću vezao dvije utakmice sa minimalno tri pogotka u njima. Također i tek treći u 21. stoljeću koji je za klub prebacio brojku od stotinu pogodaka. Fernando Torres i Sergio Agüero preostala su dvojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je Griezmann mogao i dodatno popraviti ovu brojku, no trener momčadi Diego Simeone ga je, u paru sa Diegom Costom, iz igre povukao u 73. minuti. Ovacije stadiona su se podrazumijevale i Griezmann ih je i dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia propustila preskočiti Real

Pobjedom je Atletico smanjio bodovni zaostatak za vodećom Barcelonom kojoj tek predstoji ogled 26. kola, a povećao prednost pred trećeplasiranim gradskim rivalom Realom. Ta prednost sada iznosio deset gola.

Sevilla je slavila kod posljednjeplasirane Malage golom Joaquina Correje iz 15. minute, a Valencia propustila na gostovanju kod Athletica (bilo je 1-1) preskočiti Real Madrid na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo