STIŽE OSIJEK / Jakirović otkrio tajnu velikog niza Dinama pa pohvalio mladu nadu: 'On je bogatstvo hrvatskog nogometa'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Utakmicom s Osijekom dolazi nekoliko dana prije prvog dvoboja finala Kupa s Rijekom

10.5.2024.
13:57
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo bi već u subotu i teoretski mogao obraniti naslov prvaka Hrvatske, a za to im treba poraz od Rijeke u Varaždinu u dvoboju koji se igra od 17 sati, pa onda i pobjeda nad Osijekom u Maksimiru od 19:30 sati.

Image
Šuška se /

Bivši dinamovac pred potpisom za novi klub: Otkriveni detalji transfera

Image
Šuška se /

Bivši dinamovac pred potpisom za novi klub: Otkriveni detalji transfera

"Očekuje nas zahtjevna urtakmca, Osijek je povezao četiri pobjede u gostima, igra jako dobro. Dolaze nešto uzeti, poznavajući prijatelja Zekića, on nešto sprema, Nakon 24 dana igramo u Maksimiru, zaželjeli smo se domaćeg terena i publike. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i uzeti tri boda", govori u najavi trener Plavih Sergej Jakirović, prenosi Germanijak.hr, pa dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je s Osijekom zanimljivo i neizvjesno, očekujemo takvu utakmicu. Želimo odigrati dobru utakmicu, u Osijek je dosad bilo teško, ali pred našom publikom ćemo, vjerujem, pobijediti."

Utakmicom s Osijekom dolazi nekoliko dana prije prvog dvoboja finala Kupa s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo nikoga odmarati, igramo u najjačem sastavu. Imamo još trening pa ćemo odlučiti, jedino je sigurno da neće igrati Kulenović, zbog kartona. Nemamo ozljeda, svi što su bili u kadru su u redu. Stojković nema više problema s mišićem, neće još biti u kadru, ali vratio se na teren, nije više na stolu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u nizu od devet pobjeda.

"Kad smo ispali iz Europe, nije bilo ugodno, ali dobili smo više u trenažnom procesu, puno više možemo raditi na nekim stvarima. Kad si na tri kolosijeka, treninzi ne postoje. Rekao sam da će ključ biti četiri utakmice u gostima, uzeli smo u njima bodove i sad odlučujemo o sebi i pitanje je samo matematičko, kad ćemo postati prvaci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se Jakirović i Osijeka.

"Bore se za Europu, trebalo je i Zoranu vremenaimage da spozna unutrašnje rezerve, voli se igrati sustavima, dobio je Matkovića i Miereza. Matković je bogatstvo hrvatskog nogometa! A tu su i Bukvić, Nejašmić, puno dobrih igrača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo