KOVAČ DO POBJEDE U SUDAČKOJ NADOKNADI: / Ante Rebić ponovno strijelac za Eintracht, Borussia Dortmund gazi i dalje

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
30.9.2017.
17:54
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac je u 42. minuti zabio vodeći i svoj drugi gol sezone nakon pogreške obrane gostiju. Stuttgart je izjednačio preko Terrodea u 61. minuti, a pobjedu je Kovačevoj momčadi, koja je od 64. minute igrala bez isključenoga Falettea, postigao Haller i to škaricama u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Rebić je igrao do 70. minute, a Josip Brekalo je kod gostiju ušao u 61. minuti.

http://www.dailymotion.com/video/x62o9cw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang se osramotio

Borussia Dortmund je teže od očekivanja slavila kod Augsbuga s 2-1 pogocima Jarmolenka petom u četvrtoj i Kagawe u 23 minuti. Prvi strijelac Borussije Aubameyang osramotio se u 79. minuti kada je neuspješnim pokušajem 'panenke' praktički iz dodao loptu vrataru domaćih. Borussiji je to šesta pobjeda u sedam kola i na prvom je mjestu s 19 bodova, pet više od Hoffenheima i šest od Bayerna, koji imaju po utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim susretima Wolfburg i Mainz su odigrali 1-1, dok je Borussia Mönchengladbach kod kuće pobijedila Hannover s 2-1 golom Thorgana Hazarda u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo