Stiglo vrijeme za naplatu kazne Luki Modriću

Novinar Europske nogometne organizacije (UEFA) Paul Bryan podsjetio je na svom Twitter profilu da će hrvatski reprezentativac Luka Modrić propustiti utakmicu 5.

26.11.2013.
14:15
VOYO logo

Modrić će propustiti ogled protiv turskog prvaka jer je u grupnoj fazi natjecanja skupio tri žuta kartona, a trener Reala Carlo Ancelotti je potvrdio da na njemu neće nastupiti Cristiano Ronaldo te Raphaël Varane.

Trener Kraljevskog kluba je na konferenciji za novinare također otkrio da vjeruje kako će se portugalski napadač Cristiano Ronaldo vratiti za utakmicu domaćeg prvenstva već idućeg vikenda, u kojoj Real Madrid dočekuje Valladolid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ronaldo je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge u posljednjoj utakmici Primere protiv Almerije.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog prvaka Šahtara Darijo Srna odradio je konferenciju za novinare uoči ključne utakmice 5. kola Lige prvaka protiv Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar na svojoj Donbass Areni dočekuje posljednju momčad skupine A, te mu je potrebna pobjeda da bi povećao šanse za prolazak skupine, koji su trenutno manji od 30 posto.

"Mogu vam obećati da će momčad na travnjaku ostaviti sve što ima u ovom trenutku i da će dati sve od sebe da izbori pobjedu u posljednjoj domaćoj utakmici u 2013. godini. Naši su navijači zaslužili da osvojimo tri boda, a zaslužili su to još u prošlome kolu kada smo igrali protiv Bayera. No, nismo imali sreće. Vjerujem da ćemo napasti od prve minute i staviti pritisak na našeg protivnika sve dok ne zabijemo pogodak. To vam mogu sa sigurnošću obećati", rekao je Srna, koji će nastupiti po 400. put u dresu momčadi iz Donjecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam. Ne daj Bože da se do srijede nešto dogodi, ali jako sam sretan što ću po 400. put nastupiti za Šahtar. Želja mi je da Šahtar dobije, jer to nam je jedina šansa za prolazak dalje. Moramo zaigrati bolje nego u utakmici protiv Bayera (0-0), ukoliko želimo do tri boda", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo