Francuska Ligue 1 / Monaco bez Subašića produbljuje krizu, Angers slavio u Kneževini

Image
Foto: AP Images

U gostujućim redovima utakmicu je od prve minute započeo Mateo Pavlović, ali je zbog ozljede napustio teren već u osmoj minuti

26.9.2018.
8:23
AP Images
VOYO logo

 Kriza francuskog nogometnog doprvaka Monaca u novoj sezoni se nastavlja. U susretu sedmog kola le Championnata Monaco je na svom travnjaku izgubio od Angersa sa 0-1 ostavši na samo jednoj pobjedi.

Pitanje pobjednika odlučio je pogodak Stephanea Bahokena u 27. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je u prvom kolu pobijedio Nantes sa 3-1, a potom nanizao šest kola bez pobjede upisavši pritom tri poraza. Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić i dalje je izvan stroja i nije branio. U gostujućim redovima utakmicu je od prve minute započeo Mateo Pavlović, ali je zbog ozljede napustio teren već u osmoj minuti.

Gostujuću pobjedu ostvarila je i Nica koja je slavila kod Nantesa sa 2-1. Golove za goste zabili su Christophe Jallet (31) i Jean Makengo (69), dok je pogodak za Nantes zabio Emiliano Sala (57).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večer gostiju upotpunio je St. Etienne pobijedivši Toulouse sa 3-2.  Strijelci za goste bili su Lois Diony (23), Remy Cabella (66) i Yannis Salibur (75), dok su golove za Toulouse zabili Max Gradel (63) i Jimmy Durmaz (78)

Na ljestvici vodi PSG sa 18 bodova ispred Lillea koji ima 13, te St. Etiennea sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo