NAKON DEBAKLA BILIĆ JE, KAO, SMIREN: / 'Situacija još nije alarmantna'

Image
Foto: AFP

Bilićev West Ham doživio je i drugu "neugodnost" na svom Upton Parku, s 4:3 slavio je Bournemouth i ostvario prvu, povijesnu pobjedu u Premier ligi.

22.8.2015.
19:23
AFP
VOYO logo

"Sve je krenulo naopako od početka. Odigrali smo grozno prvo poluvrijeme, kod tri od četiri primljena pogotka napravili smo velike pogreške. Ne smije se tako griješiti na ovoj razini. Suparnik je bio življi i agresivniji, ali ovako ne smijemo griješiti, poručio je Bilić.

Image
BILIĆU, NE ŽIVI SE NA STAROJ SLAVI: /

Novi debakl West Hama kod kuće

Image
BILIĆU, NE ŽIVI SE NA STAROJ SLAVI: /

Novi debakl West Hama kod kuće

'Treba nam bolji pristup igri'

Navijači su ga slavili nakon uvodne pobjede protiv Arsenala, neki su čak taj rezultat tetovirali rezultat na stražnjici, no sljedeće dvije utakmice ponudile su sasvim drugu sliku West Hama. Bez obzira na poraze protiv Leicestera i Bournemoutha, Bilić je još uvijek, barem naoko, smiren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo još uvijek nije alarmantna situacija, ali ne smijemo nastaviti igrati s manjkom želje. Treba nam bolji mentalitet, bolji pristup igri", zaključio je Bilić.

Pet crvenih kartona u devet utakmica?!

S njegovom momčadi nešto se čudno događa. Ponovno je West Ham završio utakmicu s igračem manje, to se događa već peti put u sezoni. U samo devet utakmica! Za usporedbu, prošle sezone, u 43 utakmice, ista je momčad skupila tek tri crvena kartona. Uostalom, zbog "fair-playa" je i igrala Europu. Bilićev dolazak očito je sve promijenio. Ako trener govori o manjku želje, onda na drugoj strani, s pet "crvendaća" u devet utakmica očito ima višak bedastoće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo