JAVIO SE LUKI NA INSTAGRAMU / Otkud on tamo? Nećete vjerovati koji je legendarni hrvatski sportaš uživo gledao veliku pobjedu Modrića i Reala u Ligi prvaka

Image
Foto: Profimedia

Real je isto tako imao i veliku podršku navijača, a među njima je bilo i jedno nama dobro poznato lice

5.5.2022.
12:52
Profimedia
VOYO logo

U finalu nogometne Lige prvaka 28. svibnja na stadionu Stade de France igrat će Real Madrid i Liverpool. Liverpool je u utorak preskočio Villarreal, a danas mu se pridružio i Real Madrid koji je na Santiago Bernabeu nakon produžetaka sa 3-1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 3-4 iz prve utakmice.

City je poveo u 73. minuti golom Riyada Mahreza, no Real je u sudačkoj nadoknadi golovima Rodryga (90, 91+2) okrenuo rezultat i izborio produžetak. Karim Benzema je iz kaznenog udarca u 95. minuti postavio konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je za "Kraljevski klub" igrao do 75. minute i novo čudo svoje momčadi morao je odgledati s klupe. Real je isto tako imao i veliku podršku navijača, a među njima je bilo i jedno nama dobro poznato lice. Naime, na Santiago Bernabeuu bio je i naš legendarni tenisač Goran Ivanišević. Goran se javio i nakon meča s porukom podrške Realu i Luki Modriću.

"Kakva noć za Real Madrid. Totalno ludilo. Čestitke Luki Modriću i Realu", napisao je Goran na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo